Hirdetés

Ezt tudja majd a Forza Horizon 5 a különböző platformokon

|

A gépigényt már ismerjük, de mire számíthatunk Xbox konzolokon?

Hirdetés

Az E3 egyik fénypontja volt a Forza Horizon 5, amit az Xbox + Bethesda Showcase során lepleztek le, és hirtelen az év egyik legjobban várt játékává vált. Az eddigi négy rész fantasztikus élményt adott, a következőtől sem várunk kevesebbet.

Örülhetünk annak is, hogy PC és Xbox Series konzolok mellett megjelenik Xbox One-ra is, ez azonban értelemszerűen kompromisszumokkal fog járni.

Hirdetés

Aki játszott a Forza Horizon 4-gyel előző generációs gépeken, az nagyjából tudja, mire számíthat: 1080p-s felbontás és 30 fps lesz a szint. A fejlesztők elmondták, One-ra fejleszteni olyan most, mintha gyengébb PC-kre optimalizálnának, ebben pedig van tapasztalatuk a Horizon 3 óta, úgyhogy nem jelent számukra túl nagy kihívást, hogy ennyi eszközzel dolgoznak. Minden változattal elégedettek jelenleg.

Xbox Series X-en 4K és 30 fps az alapbeállítás, de választhatjuk a 60 fps-es Performance módot is, mellyel nem a felbontásból, hanem a cicomából veszítünk. Series S esetében 1080p és 60 fps lesz a maximum.

A Forza Horizon 5 november 22-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)