Hirdetés

Ezt tudja majd PC-n a Halo Infinite

|

A 343 Industries játéka többek között támogatni fogja a ray tracinget is.

Hirdetés

Régóta várják már a rajongók, hogy befusson a Halo Infinite, amely az Xbox Series X premierjét ugyan lekéste, viszont az idei karácsonyfa alá odaférhet. A jelenlegi állás szerint december 8-án tolhatjuk majd a free-to-play multit és az eddigi legnagyszabásúbbnak ígérkező kampányt is a Microsoft platformjain.

Azt már láthattuk, hogyan fut a játék az egyes Xboxokon és a gépigényt is felfedték, viszont idáig még nem kaptunk összefoglalást arról, hogy mit tud majd a játék PC-n. 

Hirdetés

A 343 Industries most összerakott egy trailert, hogy megmutassák, mire számíthatunk Halo Infinite ezen változatától. Állítólag nem egy sima portra számíthatunk, a céljuk az egyik legjobb PC-s cím megalkotása. A játék az ultrawide monitorokkal is megbirkózik, lesznek FOV-beállítások és az fps-t is belőhetjük majd. Ezen kívül fejlett grafikus opciókkal, LAN-lehetőséggel és további hasznos dolgokkal számolhatunk, ráadásul a beállításoknál a videokártya terhelését is figyelhetjük.

A fejlesztők közel tíz percen keresztül mutogatják a PC-s verzió sajátosságait, érdemes velük tartani:

A stúdió egyúttal azt is megerősítette, hogy lesz ray tracing támogatás is, noha a megjelenéskor még nem, csak egy későbbi frissítéssel adják majd hozzá. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)