Hirdetés

Ezt tudja majd PlayStation 5-ön a Need for Speed Unbound

|

A következő Need for Speed igyekszik kiaknázni a Sony új generációs konzoljában rejlő lehetőségeket.

Hirdetés

Noha már hónapokkal korábban megindult a pletykaáradat, és a szivárogtatók bizony nem is tévedtek sokat az EA új versenyjátékával kapcsolatban, a kiadó egészen október elejéig várt a bejelentéssel. Ráadásul meglepetésre nem holmi bizonytalan intervallumot nevezett meg konkrét megjelenési dátum helyett, hanem kerek-perec közölte, december 2-án begördül PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re a Need for Speed Unbound.

A  Criterion fejlesztése így egyszerre debütál majd a The Callisto Protocollal és a Marvel's Midnight Sunnal, ám a három játék oly mértékben különbözik egymástól, hogy gyakorlatilag kizárt, hogy elszívják egymás elől a levegőt.

Hirdetés

Érdekes viszont, hogy noha már egy hónap sincs hátra a premierig, az Electronic Arts nem járatja csapágyasra marketinggépezetét, egy minden részletre kiterjedő, átfogó bemutató helyett rövid gameplay jelenetekkel kellett beérnünk. Most viszont legalább az kiderült, hogy mire számíthatnak azok a játékosok, akik PlayStation 5-ön pattannak volán mögé, hogy aztán az első adandó alkalommal kikapcsolják a graffitik ihlette vizuális effekteket.

A PlayStation blog tanúsága szerint a fejlesztők 4K felbontást, 60 fps-t, részletgazdag várost, forgalmas utakat, és ennélfogva rengeteg, gondosan lemodellezett járgányt ígérnek intuitív vezetési élménnyel egyetemben. Mindezen túlmenően a DualSense kontrollernek hála az ujjbegyeinkkel érezni fogjuk, ahogy a gumiabroncs kapcsolatba lép az aszfalttal, a hangzásvilág beállításához pedig számos csúszka áll majd rendelkezésünkre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)