Hirdetés

Ezt tudta kihozni a Rockstar a GTA játékokból Switchen

|

Képeken láthatjuk, milyen lesz a felújított Grand Theft Auto trilógia a Nintendo konzolján.

Hirdetés

Néhány nap múlva megérkezik a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, pont akkor, amikor a Grand Theft Auto V PS5-ös és Xbox Series konzolos változata jelent volna meg az eredeti tervek szerint. Egyelőre beérjük a nosztalgiázással, sőt, sokan talán jobban is örülnek a 3D-s éra játékainak, mint annak, hogy a Rockstar jövőre megint felmelegíti és - jelenlegi tudásunk szerint - teljes áron kínálja a 2013-as, még ma is tökéletesen élvezhető játékot.

Hirdetés

A Grand Theft Auto III, Vice City és San Andreas új kiadása PC, valamint PlayStation és Xbox konzolok mellett Switchre is megjelenik. A most kiadott képek alapján a Nintendo hibrid gépére készülő változat esetében nem annyira nagy a változás, mint azt a korábban kiadott trailer prezentálta, és nagyjából erre számíthatunk a jövőre érkező mobilos változatok esetében is.

Ti milyen platformon fogjátok kipróbálni?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)