Hirdetés

Ezúttal fantasy hősökként képzelte el a magyar Twitch streamereket az MI

|

A '80-as évek sitcomjai után egy újabb műfajban csodálhatjuk meg a piros-fehér-zöld Twitch szcéna sztárjait.

Hirdetés

Mostanság akkora a felhajtás a mesterséges intelligencián alapuló szöveggenerátorok körül, hogy a korábban berobbant képalkotó algoritmusok mintha valamivel kevesebb figyelmet kapnának, de egy magyar videós ismét gondoskodott róla, hogy meglegyen az aktuális betevőnk a témában. Kontiról néhány napja írtunk nektek, amikor a Midjourney algoritmusát bevetve a 80-as évek sitcomjainak stílusában képzelte el a magyar Twitch streamer közösség legjavát. Az anyag nagy sikert aratott, így már be is futott a folytatás.

A youtuber ezúttal is maradt a Miami Vice, a Like a Virgin és a NES évtizedében, ám ezúttal a dark fantasy világába helyezte a Twitch hazai sztárjait. Az összeállításban 64 streamer szerepel, köztük olyan nevekkel, mint Nessaj, Paplovag vagy a TheVR tagjai. Mint a legutóbb, most is akad néhány arc, akiket nem könnyű felismerni, illetve olyanok is, akinél mintha kissé ellustulta volna a feladatát a Midjourney, de összességében ismét szórakoztató az eredmény.

Hirdetés

Külön felhívnánk a figyelmet a Parlamentet középkori erődítményként ábrázoló nyitóképre, ami azoknak is érdekes lehet, akik eddig nem igazán merültek el a hazai streamer körökben.

A Discordon keresztül hozzáférhető algoritmus egyébként máskor is kalandozott már a magyar földön, amikor a We Plants Are Happy Plants néven is ismert Bergmann Péter a jövő Budapestjét ábrázoltatta vele. S ha már itt tartunk, a gaming világában is voltak próbálkozásai a Midjourneynek, például amikor a PlayStation 6-ot és a következő generációs Xboxot igyekezett elképzelni, rémisztő eredményt produkálva.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)