Hirdetés

Ezzel a CS:GO moddal könnyebb elviselni a várakozást a Counter-Strike 2-re

|

Amíg a Valve szépen, gondosan összerakja a Counter-Strike 2-t, addig a Global Offensive játékosainak is lesz mit csinálniuk a CS:GO ROGUE-ban.

Hirdetés

Mindannyian arra számítunk, hogy a Counter-Strike 2 hatalmasat fog majd dobni a mostanra már kissé megöregedett lövöldén. A limitált tesztelésnek köszönhetően láthattuk, hogy izgalmas évek várnak majd ránk a lőtéren, de a belépéstől még valószínűleg hosszú hónapok választanak el minket.

Nem mintha addig is mérséklődnek a CS iránti érdeklődés: a Valve lövöldéje egyre durvább számokat produkál a Steamen, és a most előkerült roguelike mod valószínűleg még feljebb tornázza majd azokat.

Hirdetés

Az OrelStealth nevű felhasználó alkotta mod lényege, hogy választunk egy kasztot és azzal végiglövöldözzük magunkat egy procedurálisan generált pályán. Minden harctéren vár ránk egy rakat MI ellenfél, és egy kemény bossharc, amit ha túlélünk, akkor extra buffokkal és debuffokkal mehetünk tovább a következő küldetésre. Minden missziónak nekivághatunk egyedül vagy két másik haverunkkal együtt.

A ROGUE még meglehetősen korai stádiumban van, de OrelStealth rengeteg tartalommal szeretné bővíteni majd a jövőben. Hozzátette, hogy egyébként is csak azért adta ki most, mert szerette volna megelőzni a Counter-Strike 2 megjelenésével járó káoszt.

Akit érdekel a mod az már most letöltheti azt a Steamen keresztül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)