Hirdetés

Ezzel a Cyberpunk 2077 moddal feltámadhatunk, ha van rá pénzünk

|

A játék legújabb modjában a Trauma Teammel köthetünk egészségügyi biztosítást, ezzel megelőzve a balszerencsés haláleseteket.

Hirdetés

A rengeteg hype ellenére a Cyberpunk 2077 nem feltétlenül az lett, amit sokan vártunk, de ettől eltekintve a rajongók zöme azért érzi, hogy a bugok és esendőségek ellenére is megvan a játékban a potenciál arra, hogy igazán jó legyen.

Szerencsére a CD Projekt Red híres arról, hogy nem utasítja el a segítséget és tárt karokkal fogadja a modder közösséget, a rajongók pedig már el is kezdtek mindenféle ötletes modokkal érdekesebbé tenni a játékot.

Hirdetés

A Cyberpunk szerepjáték világának fontos eleme, hogy aki elég gazdag és elég merész, az igen messze rugaszkodhat az emberségétől, az 3nvy által készített Death Alternative nevű mod pedig ügyesen ragadja meg ezt a témát: a mod lényege, hogy halálunk helyett visszatérhetünk az élők közé az életerőnk valahány százalékával, aminek mértéke a választott díjcsomagunktól függ. Az aktiváláshoz annyit kell tennünk, hogy elmegyünk a Trauma Team épületéhez, ahol kiválasztjuk, hogy melyik biztosítást szeretnénk megkötni és már működik is a dolog.

Nyilván legalább ennyire egyszerű visszatölteni egy mentett állást, de tény, hogy ez nagyon jól illeszkedik a játék világába, ahol a Trauma Team pontosan ezt a szerepet látja el, így akik a szerepjátékos élményt szeretnék fokozni, azoknak jó választás lehet ez a kis mod.

Ha ti is szeretnétek kipróbálni ezt a modot, akkor innen tudjátok letölteni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)