Hirdetés

Ezzel a frissítéssel enged el minket az ünnepekre a Battlefield 2042

|

A DICE még gyorsan elkészített egy javítást, hogy kellemesebben teljen a karácsony.

Hirdetés

Azt talán már senkinek nem kell elmesélni, hogy milyen katasztrofálisan kezdődött a Battlefield 2042 pályafutása, a helyzeten pedig nem segít a DICE feldarabolódása és a franchise teljes átalakításának a híre sem. Kétlem, hogy a veterán Battlefield játékosok közül bárkinek is tetszene például, hogy hero shootert terveznek csinálni a BF univerzumban, de mivel ezekbe a döntésekbe nem szólhatunk bele, azt kell szeretnünk, amink van, jelen esetben a Battlefield 2042-őt, ami legalább egyre jobban néz ki.

A DICE ugyanis a karácsonyi szezon előtt még gyorsan kiadott egy frissítést, ami ugyan aprócskának tűnhet, annál fontosabb javításokat tartalmaz. A legfontosabb változtatás, hogy javul a hit reg, azaz a lövések regisztrálása a szerveren. A fejlesztők rengeteg visszajelzést kaptak azzal kapcsolatban, hogy nem halnak a játékosok, máshol találnak be a kilőtt töltények vagy épp a mellé szórt muníció is végez az ellenféllel. Ugyan azt nem erősítették meg, hogy tökéletesítették a mechanikát, elvileg jobbá vált a rendszer a 3.1-es update után.

Hirdetés

Szintén fontos változtatás, hogy mérsékelték a járműveken elhelyezett 30, 40 és 57 mm-es fegyverek hatékonyságát a gyalogos egységek ellen. Ez nem érinti a kisebb gépágyúkat, a hovercraft azonban még gyengébb lett,  miután szűkebbre vették a 40mm-es GPL gránátvetőjének robbanási sugarát.

Apró, de sokakat érintő változtatás, hogy mostantól csak egy darab Proximity Sensor lehet nálunk. Ez persze sokakat bosszanthat, látva azonban, hogy mekkora bohóckodássá és pontfarmolássá fajult az elmúlt időszakban a kiegészítő használata, teljesen jogos döntés ez a fejlesztők részéről.

A pályákon is végrehajtottak apróbb módosítások. Ezek közül kifejezetten fontos és örvendetes, hogy Breakthrough módban végre lekerült Kaleidoscope-on az a két bizonyos pont a felhőkarcoló tetejéről, így végre nincs garantált vereségre ítélve a támadó csapat. (Hogy ez miért tartott egy hónapig, rejtély.)

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fegyverek működéséhez is hozzányúltak: az SMG-k használata könnyebb lesz a frissítés után, a legtöbb fegyver pedig hosszabb ideig marad majd pontos, ha lenyomva tartjuk a ravaszt. A DICE emberei ezen kívül további vizsgálódást és finomhangolást ígérnek, ez azonban minden bizonnyal csak jövőre valósul majd csak meg.

Végül, de nem utolsósorban pedig megérkeztek a heti küldetések is a játékba, frissültek a Portal mód játékai, és a Battlefield 2042 Rush még egy hétig elérhető, ami a minimum. A logikus amúgy is az lenne, ha egyszerűen áttennék az All Out Warfare-be.

Ezekkel a változtatásokkal szerintetek elviselhető lesz a játék 2022 elejéig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)