Hirdetés

Ezzel a GTA V moddal Batmanként védelmezhetjük Los Santos utcáit

|

A köpenyes igazságosztó hamarosan szétcsaphat Los Santos bűnözői között.

Hirdetés

Egy nagyon tehetséges, JulioNIB néven ismert modder elkészült Batman modjának megjelenés előtti verziójával. A Grand Theft Auto V-höz fejlesztett kiegészítés lehetővé teszi, hogy mi váljunk Los Santos sötét lovagjaivá, és rendet tegyünk annak utcáin.

Ilyen modok egyébként születtek már korábban, de Julio komoly extra munkát fektetett a projektbe: ennek az igazságosztónak saját animációi és egyedi képességei is vannak.

Hirdetés

A Batman moddal használhatjuk a grapple gunt, és a karakter köpenyével elegánsan leereszkedhetünk ellenfeleink nyakába. Dobálhatunk batarangeket, különleges fegyvereket és járműveket használhatunk, de spéci támadásokkal le is fegyverezhetjük ellenfeleinket.

A mod jelenleg csak Julio Patreon oldalán keresztül érhető el, de a jövőben publikusan is elérhetővé teszi majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)