Hirdetés

Ezzel a moddal a The Witcher 3 karaktereit is belerakhatjuk a Valheimbe

|

Minden játék jobb egy kicsit, ha benne van Ríviai Geralt is, nem?

Hirdetés

Pár hónapja újabb mérföldkövet sikerült átlépnie az Iron Gate vikinges témájú túlélőjátékának, ami hatalmas szó egy indie címhez képest. A nem túl nagy létszámú, de annál lelkesebb fejlesztőcsapat gőzerővel dolgozik az új tartalmakon és frissítéseken, mindeközben viszont a modderközösség is kezelésbe vette a projektet.

Hol Azeroth elevenedik meg a játékban, hol Sauron szeme kerül be, de egy játékos által épített Ewok falu is határozottan ott van a kedvenceink között. 

Hirdetés

Csak idő kérdése volt, hogy valamilyen módon a CD Projekt RED kultikus szerepjátéka, a The Witcher 3: Wild Hunt is képviseltesse magát a Valheimben, ez pedig most egy modder, bizonyos SiennaMisa révén meg is valósult. Neki köszönhetően ugyanis bekerült Geralt, Ciri, Yennefer és Triss, akikkel úgy tudunk játszani a mod telepítése után, ha létrehozunk egy új karaktert a nevükkel. Érdemes megjegyezni, hogy Geralték felszerelése nem fog változni, bármilyen páncélt is adunk rájuk, ugyanaz a ruha marad rajtuk. Mókázásnak azért így is megteszi. 

A modot a NexusModson keresztül tudjátok letölteni, de kelleni fog hozzá a Valheim VRM is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)