Hirdetés

Ezzel a moddal még brutálisabb grafikát hozhatsz ki a The Witcher 3-ból

|

A CD Projekt Red legutóbbi játéka a mai napig lenyűgöző látványvilágot produkál, de ez nem jelenti azt, hogy tehetséges modderek ne tudnák szebbé tenni.

Hirdetés

A The Witcher 3 egy olyan jól sikerült játék, mely a mai napig hivatkozási alap, ha a küldetések struktúráját, a koherens világot vagy az atmoszférát vizsgáljuk. Mindazonáltal nem tekinthetünk el attól, hogy immáron egy 5 éves játékról beszélünk, és noha a fent említett mechanikái egy percet sem öregedtek, azért a grafikán kezd érződni az idő vasfoga, és az a technológiai fejlődés, ami ez idő alatt végbement a videojátékiparban.

Hirdetés

Félreértés ne essék, a CD Projekt Red játéka a mai napig gyönyörű, de azért az évek alatt születtek már részletesebb grafikával rendelkező alkotások. A PC-sek előtt most azonban itt a lehetőség, hogy egy kis ráncfelvarrást végezzenek Ríviai Geralt kalandján, hála HalkHogan modjának. A The Witcher 3 HD Reworked rengeteg modellt lát el gyönyörű 4K textúrákkal, kezdve az épületekkel, a világszerte elhelyezett tárgyakon át egészen a fűszálakig és falevelekig. 

HalkHogan már évek óta dolgozik a projekten, mi sem mutatja ezt jobban, hogy ez már a 12. verziója a modnak. Ha megtetszett, akkor innen tudjátok beszerezni a grafikai csomagokat, azonban fontos figyelembe venni, hogy a fenti videón látott verzió csak szeptember 19-én jelenik meg, így érdemes lehet egy kicsit várnotok letöltéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)