Hirdetés

Így kerül be a sokak által vágyott multiplayer a Hogwarts Legacybe

|

A Skyrim Together mögött álló csapat az Avalanche Software alkotását is többjátékossá teszi.

Hirdetés

Olvashattatok már eleget róla nálunk, hogy mennyi varázslatot rejt a Hogwarts Legacy, amelyben örömmel merülnek el a Harry Potter univerzum kedvelői, és a tesztek alapján a minőségére sem lehet panasz. Az érdeklődés nem szűnik az Avalanche Software projektje iránt, ez pedig az eladásokon is megmutatkozik, ugyanis egyetlen Harry Potter-játék sem fogyott még ilyen jól

Két dologban lehetett volna több a játék: egyrészt abban, amit egy külön cikkben kifejtettünk, másrészt abban, hogy pajtásokkal együtt is felfedezhessük a varázsvilágot.

Hirdetés

Hivatalosan ugyan nem került többjátékos mód a játékba, sem kooperatív, sem kompetitív, ám a közkedvelt Skyrim Together mögött álló csapat elhozta a lehetőséget egy mod képében: ha minden álmod az volt, hogy a haverokkal feltérképezd Roxfort folyosóit vagy beüljetek bájitaltan órára, akkor ez beteljesülhet. A Skyrim Together az egyik legnagyobb becsben tartott Skyrim mod, így a lehető legjobb kezekbe került a Hogwarts Legacy "multija", az alábbi felvétel pedig ízelítőt is ad abból, hogy mi vár azokra, akik belekóstolnának a projektbe. A Together Team által megosztott videóban a HogWarp mod mutatja meg magát, amellyel egy barátunk társaságában látogathatjuk meg a Roxfort termeit:

Hogy pontosan a játék mely részeit teljesíthetjük majd együtt, az egyelőre még nem világos, de remélhetőleg a mod lehetővé teszi a kooperatív küldetéseket és a teljes felfedezést. A Together Team Patreon oldalán elérhető tesztverziónak köszönhetően a támogatók már belekóstolhatnak a Hogwarts Legacy többjátékos módjába, de az alkotók továbbra is dolgoznak rajta, szóval a teljes változatra még várniuk kell az érdeklődőknek. Ti kipróbálnátok egy-két haverotokkal?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)