Hirdetés

Ezzel a nevetséges címmel akart játékot készíteni Hideo Kojima

|

Mi azért nagyon kíváncsiak lettünk volna arra, hogy mégis mi lett volna a cselekmény.

Hirdetés

Hideo Kojima a maga fanatizmusával, megnyilvánulásaival és ötleteivel egy két lábon járó aranybánya. Erre erősít rá a legújabb tweetje is, amiben egy valószínűleg már soha el nem készülő játékról mesélt a követőinek. Egy szintén törölt, ennél talán izgalmasabb játékával ebben a cikkben foglalkoztunk.

Kojima már a Death Stranding előtt is szeretett volna együtt dolgozni Mads Mikkelsennel, miután azonban elmesélte a fejében formálódó játék sztoriját a színésznek, az a címet is tudni akarta. Ekkor jött a csavar.

Hirdetés

Mikkelsen ugyanis tőle szokatlan módon röhögésben tört ki, mikor meghallotta, hogy a játék MADS MAX címmel kerülne a boltokba. Minderre Kojima most így emlékezett:

"Több ötletem is van, amit meg szeretnék valósítani Madsszel, mint főszereplő. Egyszer elmeséltem neki az egyiket. Figyelmesen végighallgatott, mikor azonban elmondtam neki a játék címét, nem bírta röhögés nélkül. Azt hitte, hogy viccelek. Én komolyan gondoltam. A cím az lett volna, hogy MADS MAX."

Furcsa elképzelni Mikkelsent hevesen röhögni, a cím hallatán viszont teljesen érthető a reakció. Mindazonáltal ha a színész tudta volna, hogy Kojima olyan karaktereket alkotott mint Die-Hardman, Deadman vagy Heartman, talán könyebben komolyan tudta volna venni az ötletet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)