Hirdetés

Ezzel a Stray moddal te leszel a macska

|

Ha szeretnél belső nézetből megküzdeni a Stray cyberpunk világának kihívásaival, akkor ez a mod neked szól.

Hirdetés

A Stray PC-s verziója egy aranybánya a modokat készítők és az azokat használók számára. Van, aki pénzért cicamodelleket épít hozzá, és van, aki coop megoldásokkal kísérletezik. Jessica Natalia az említettekkel szemben egy egyszerű kameramodot rakott össze, ami teljesen megváltoztatja a játékélményt.

A Stray - First Person Mod lényege ott van a címében: belső nézetbe helyezi a játékost. A világ mindjárt sokkal nagyobbnak és veszélyesebbnek tűnik, ha szőnyegmagasságból kell szembenéznünk vele.

Hirdetés

Mivel alapvetően egy kalandjátékról van szó, így nem volt szükség spéci animációkra fegyverekhez és egyebekhez. A moddal ugyan nem látjuk a cuki főszereplőnket, de cserébe az élmény kifejezetten ijesztővé válik egyes helyeken.

Aki esetleg egy sokadik végigjátszásra is elvinné a Strayt, annak érdemes lehet megfontolnia a mod telepítését. A szükséges fájlokat és leírásokat megtaláljátok a NexusModson.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)