Hirdetés

Ezzel a trükkel olyan gyorsan lehet haladni a Cyberpunk 2077-ben, hogy járműre sincs szükség

|

A megoldást hívhatjuk glitchnek vagy bugnak is, de a lényeg, hogy a speedrunner közösség eddig sem szegényes eszköztára tovább bővült.

Hirdetés

Elképesztő, hogy a játékokat minél gyorsabban teljesíteni igyekvő játékosok mennyi trükköt képesek megtalálni, hogy perceket vagy épp másodperceket faragjanak a legjobb speedrun eredményeken. Persze a CD Projekt RED sem tett meg mindent ezek ellehetetlenítése érdekében, és nem is ez lesz most számukra a fő cél.

A Cyberpunk 2077 esetében sajnos számos, az átlagfelhasználók által is könnyen kihasználható bug van, de a speedrunnerek köszönik szépen, és abszurd módon élnek a lehetőségekkel.

Hirdetés

A Max Dakka nevű videós egy parkour kihívást teljesítve alkalmazta a legújabb trükköt, amivel elképesztő gyorsan lehet  ugrándozva haladni Night City utcáin. Néhány cyberware, mint például a dupla ugrás, illetve a vetődés használata szükséges, hogy megpróbáljuk utánozni a látottakat, de talán szórakoztatóbb, ha a profikat nézzük a mesterségük űzése közben.

Valószínűleg ha a listán eljut odáig, a CDPR ezt is javítani fogja, de addig aki nem szeret vezetni, vagy épp azt, ha autók lepik el Night City útjait, így is közlekedhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)