Hirdetés

Ezzel az ingyenes játékkal érdemes játszanod, ha már nem bírod ki a Diablo IV-ig

|

Az XD Games láthatóan még azelőtt akarja kiadni az ARPG-jét, hogy a Diablo IV letarolná a piacot.

Hirdetés

A Torchlight: Infinite korai hozzáféréssel már 2022 októbere óta elérhető, és bár az előzetes verzió közepesen volt szórakoztató, sokan várták érdeklődve, hogy mikor érkezik a teljes játék. Az XD Games erre nem igazán akart választ adni, egészen mostanáig, amikor a Diablo IV megjelenése már sebesen közeleg.

A fejlesztők végre megtették a nagy bejelentést: május 9-én a Torchlight Infinite maga mögött hagyja az Early Access jelzőt, és elindítja első teljes értékű szezonját, a Cube of Rapacity-t.

Hirdetés

A Torchlight eredetileg a mostanra már csődbe ment Runic Games gyermeke volt. A sorozat első két epizódja nagyon szórakoztatóra sikerült, és bár a Torchlight 1 egy egyértelmű Diablo 1 klón volt, a második rész már a saját útját járta.

Az ezt követő Torchlight 3 régóta formálódott, gyakorlatilag a korábbi Torchlight játékok "multiplayer helyettesítője" lett volna. Mindig is egy F2P MMO-szerű kalandnak tervezték, de a Runic belebukott a dologba, és 2017-ben bezárta kapuit. A projektet a Perfect World markolta fel, és bízta rá az Echtra Gamesre 2020-ban. Ezt később több áttervezés követte, de a lényeg, hogy most itt vagyunk, az XD Gamesszel, és a közelgő, tényleges megjelenéssel.

Aki már kattog a Diablo IV miatt, nézzen rá, semmit nem veszíthet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)