Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén

|

Bármilyen hihetetlen, a GS Team tagjai is szoktat játszani. Péntekenként eláruljuk, hogy mivel.

Hirdetés



HP - Természetesen Resident Evil 6.



Paca - Mivel mazur volt olyan készséges, hogy rendelkezésemre bocsátotta a Skyrimet, végre alkalmam nyílik mélyebben is belemerülni. Emellett tervben van még a Tony Hawk HD végigtolása, amiről tesztet is fogok írni a következő GameStarba.



Kacor - Fieldrunners 2 és Great Big Wargame (iOS), mert már az elődjének is remek stratégiák voltak, és mert gép előtt nem leszek, csak a parton, ha az időjárás is úgy akarja...



Séci - Deponia és The Dark Eye: Chains of Satinav, mert ezekről kell ismertetőt írnom. Ettől függetlenül is vártam már rájuk, s nem is csalódtam. Hihetetlenül jópofa kalandok, ezek a németek nagyon tudnak...

aDaM - Jómagam, miután megnéztem az új Batman filmet, semmi mással nem szeretnék játszani, csak az Arkham City-vel vagy legalább a Lego Batman-el! Egyébként talán a legjobb az lenne, ha nem is nyomnám semmivel, hanem elmennék újra megnézni…és újra…és újra…



Gyu - Egyrészt a Simcity Socialt tolom a Facebookon, hiszen most van a nagy Bajnokság, amelyben nagyon jó cuccokat lehet szerezni, másrészt a PES 2013 demóját próbálgatom majd - és bevallom, egy-két futamot a Need for Speed Worldben is lenyomok majd. Ez utóbbit egy, a héten publikált hír miatt tettem fel és jólesik benne versenyezni.



Szada - A hétvégén homok kerül majd a gépezetembe, mivel továbbra is Dubai titkait próbálom kideríteni a Spec Ops: The Line-ban. Nem kevésbé szentelek figyelmet a Portal kitalálójának új címére sem, a Quantum Conundrum felettébb magával ragadó és ötletes játékmenettel bíró alkotás, bátran ajánlom a Portal kedvelőinek is. A Risen 2: Dark Waters esetében jelen pillanatban kijátszásra játszom, hiszen biztos forrásból tudom, hogy hamarosan elkészül hozzá a honosítás, úgy pedig minden szerepjáték könnyebb egy vérbeli magyar legénynek. Említettem már az újra előbányászott Need for Speed: Underground 2-őt?



km - Ha ez is számít, akkor: gyurmával, színezővel, LEGO Friends: Emma tervezőszalonjával... És mivel kint leszek a Hungaroringen vasárnap, így valami app nem ártana a telefonomra ezügyben.

Mocsy - A mostani hétvége a családé, de terveim szerint vasárnap este beesik egy kis Inferno Diablo III. Ideje lesz egy kis pénzt csinálni, mivel az Act III második fele már kicsit húzós a tank Demon Hunteremnek. Viszont néhány millió arany beáldozásával szert tehetek olyan felszerelésre, amivel már diadalmaskodhatok Azmodan seregein.



Mr. Láb - Pár napja meglestem a Total War: Rome II bemutató videóját és a képkockák láttán újra megtámadták a fejemet a barbár gondolatok, hogy csizma nélkül, saruban, lógó karokkal, szakadt ruhában baktassak Itália 2004-ben a bemutatott földjén. Igaz a Rome Total War nem mai darab, de pár kampány erejéig megküzdök a korosodó grafikával. Addig is lealább tartja a falanxot a lelkemben, mivel az új rész megjelenésére csak A.D. MMXIII-ban lehet számítani...



RG - Mivel elvittem a táborba a kormányomat, de végül ki sem került a csomagtartóból, ezért úgy döntöttem, hogy kárpótolom az ottani mellőzöttségéért, és előszedem egykori nagy kedvencemet, a Rally Trophyt, és ha már nosztalgia autózásról beszélünk, akkor jöhet mellé egy GT Legends. Mindkét játék remek fizikával van megáldva, ráadásul kifejezetten kormányra lettek kitalálva, ezért a megfelelő szórakozás garantált, már amennyiben valóban lesz idő valamelyikkel játszani. Egyébként természetesen legszívesebben fekve billentyűznék, de nincs meg hozzá a megfelelő eszközöm.



Hunter_GS - Itt a nagy Batman hype közepén ráébredtem, hogy milyen égbekiáltó hiányosságaim vannak, mint például kimaradt az Arkham City. A hétvégén végigzúzom a börtön szigetet, aztán lehet, hogy közben még benézek, mondjuk a League of Legends csatatereire is, pár meccs ereéig, hogy megnézzem, az új hősnő mennyire leány a gáton és arra is kíváncsi vagyok, hogy az új térkép mennyire működőképes, balansz szempontjából. Aztán megyek is bűnözőket ütni, Gothamnak hősre van szüksége!



Sophiaso - Végre a GS táborban lehetőségem nyílt elkezdeni a Mass Effect 3-at, és természetesen olyannyira rákattantam - főleg a kis importált karakterem és storyline-om révén -, hogy most megyek az utolsó misszióra. Csak előtte még multizni kell vele, mert a lehető legjobb véget akarom kihozni a történetből, miközben a lehető legtöbb achievementet megszerzem :). Szóval a hétvégére az ME3 multi van betervezve, és talán, ha ügyes leszek, akkor még a végére is elérek ebben a két-három napban..



Chavalier - Mivel szűkszavúan nyilatkozó zombiimádó online főszerkesztőnk lecsapta a kezemről a Max Payne 3-at egy gyors végigjátszás erejéig valamikor két hónapja, nem maradt más választásom, mint folytatni a GS Táborban elkezdett Red Dead Redemptiont, szigorúan PC-n.



Nightwolf - Bízok a stratégiai képességemben, ezért reményeim szerint a hétvége folyamán az angol korona uralma alá vonom azokat a pogány és barbár népeket, akik még nem hódoltak be nekem a Total War: Medieval második részében. Aztán ha keresztülgázoltam ezeken a nyomorultakon, lándzsáim hegyét a pápaság székhelye felé, Róma irányába fordítom. Addig fogom őket szorongatni, amíg önként és dalolva, egyetlenegy nyíllövés nélkül át nem adják a várost. Ha mégsem passzolják a fennhatóságom alá a települést, hát, sajnos kénytelen leszek kartácstűz alá venni a bátor, de botor lakosságot…
Valamint látva a táborban Mocsy lelkesedését a Diablo harmadik része iránt, könnyen előfordulhat, hogy az impozánsra gyúrt barbárommal szájon csapkodom néhányszor azt a nagypofájú és beképzelt Azmodant.



Most, hogy láthattátok, mi hogyan töltjük a hétvégét, rajtatok a sor, hogy eláruljátok, mivel fogtok játszani.





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)