Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén

|

Bár most fordult a célegyenesbe a 2012/08-as GameStar, mégis szorítunk pár órácskát játékra a hétvégén. Ti mivel fogtok játszani?

Hirdetés

Szonja - Leginkább a klaviatúrával, no meg versenyfutást az idővel, mert megint sikerült elcsúsznom a cikkleadással. Ha én győzök, remélem, még belefér egy kis The Secret World... vagy talán nem is olyan kicsi (ahh).



km - Háromkerekű bicikli után szaladok a Tour de France 2012 helyett.



Kox - Van egy fogadásom, és ezért fel kell frissítenem a Soul Calibur V-ös tudásomat. Úgyhogy ez a terv hétvégére, megtanulom Ezio összes special attackját, és szétalázok bárkit, aki kihív egy párbajra!





mazur - Egész héten azt vártam, hogy végre legyen egy kis időm nekiülni a The Secret Worldnek, csak hát ugye előbb azokat a játékokat kellett befejezni, amikről teszt is lesz a következő GameStarban. (Ez most legutóbb a Deadlight volt, ami az első lelkesedés végül után sajnos nagy csalódás lett...) A The Secret World egyébként ingyenes hétvégét tart, úgyhogy ha valaki kipróbálná, annak itt a remek alkalom.



aDaM - Én vidékre megyek kicsit kiszabadulni a hőséget sugárzó falak közül, ott pedig nem nagyon van konzol…bár, ha rámtör a függőség, a Tiny Wings mindig kéznél van…Szóval most nincs játék, hekk van és bográcsgulyás.



Gyu - Ezúttal a Sins of a Solar Empire Rebellion van terítéken és nem csak azért, mert értékelést kell róla írnom, hanem azért is, mert nagyon tetszik. Ha emellett marad egy kis szabadidőm, akkor a PES 2013 demóját próbálgatom tovább, és belenézek a Star Rulerbe, amelyet a legutóbbi Steam árleszállításon vettem. S persze MineCraft, ha már kijött az 1.3.1.



Mocsy - Sleeping Dogs orrvérzésig, még a Diablo III Infermo farmolást is felfüggesztem miatta. Mert megérdemli...



Chavalier - Az Army of Two: The Devil's Cartel bejelentés miatt kedvet kaptam hozzá, hogy újrajátsszam az előző részeket, de minden bizonnyal kénytelen leszek máskorra halasztani, hiszen most a Heroes VI első kiegészítése, a Pirates of the Savage Sea van soron.



RG - Amennyiben lesz rá idő, akkor igyekszem befejezni Max Payne bátyó kalandjait, mert nagyon leragadtunk a játék közepén, és ideje lenne szegényt tovább lendíteni, hiszen már milyen régen nem ivott semmit.



Paca - A Deadlight nagyon megtetszett, úgyhogy mindenképp szánok rá pár percet, de a THPS HD-ban is gurulok egyet-kettőt, meg Skyrimben is lecsapok néhány rosszarcút. Aztán ráébredek, hogy nincs is erre időm.



Mr. Láb - Eddig, mondjuk azt, hogy elhatárolódtam a Resident Evil Operation Raccoon City-től, de most a fárasztó hét után nagyon is jól fog esni, hogy a kaméleon-szemű SPECTRE-rel csak úgy, gondolkodás nélkül hentelhetem a zombikat.A G-Virus ugyan csak pár percig lesz a farkasfalka birtokában, de kit érdekel, ha a T-virus már úgyis elszabadult. Köszönjük Dr. Birkin.



BadSector - Pénteki hazafelé utazás közben a Metal Gear Solid HD-vel a buszon, vagy esetleg egy kis Mortal Kombattal. PC-n talán felhúzom még a Witch Doctoromat Diablo 3-ban, esetleg Spec Ops: The Line-ozok egyet.



Szada - Igyekszem végre-valahára befejezni a morális kérdésekkel bombázó Spec Ops: The Line-t, illetve tűkön ülve várom, hogy befejeződjön a Risen 2: Dark Waters és a Dead Island honosítása. Az Underground 2 végigjátszását követően azt hiszem a Most Wanted epizódot választom szórakoztatásom tárgyául, remélhetőleg a 2012-es Criterion fejlesztette változat meg tudja majd közelíteni a minőségét.



Séci - Szégyellem, de a The Longest Journey folytatása kimaradt, pedig GS teljes játékként megvan a Dreamfall. A Secret World most ismét eszembe juttatta, csak legyen idő belevágni...

Hunter – Az SWTOR kipróbálható verziójával fogok játszani. Mivel én még nem vásároltam meg a játékot, már nem is fogom, csak felkészítek egy karaktert az ősszel esedékes ingyenes startra. Még az AirMechben letolok pár meccset, amennyire ergya játéknak tűnt elsőre, annyira elkapott a lendület a sokadik kör után. Még lehet Lineage II-re is visszanézek mostanában…




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)