Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén

|

A szerkesztőség nagyja a Guild Wars 2 és a Mists of Pandaria véget nem érő fantáziavilágaiban éli napjait. Csak kevesen tudtak elszakadni tőlük néhány percre és válaszolni egy egyszerű kérdésre.

Hirdetés

Kox - A mostani hétvégére a Dust: An Elysian Tail és a Darksiders II van ütemezve, attól függően, hogy milyen kedvem lesz, és hogy viselem a cigiről való leszokás első pár napját. Hál istennek, mind a kettővel le lehet vezetni a felgyülemlett feszültséget.





HP - Tudom, hogy unalmas, de én a The Walking Dead harmadik epizódjával fogok játszani. Már ha lesz rá időm egyáltalán.

Chavalier - A megunhatatlan mesterdetektív hagyatékával (The Testament of Sherlock Holmes) töltöm a hétvégét. Jelentem tisztelettel, már kétszer sikerült hosszabb időre (10-15 perc) elakadnom, de a nem teljesen lineáris sztorival, a fejtörők változatosságával és minőségével, és a hamisítatlan viktoriánus hangulattal elégedett vagyok.



Gyu - Mindenféleképpen a World of Warcraft: Mists of Pandaria és a Guild Wars 2 van műsoron. Azon kívül a Star Rulerben még csak a galaxis felét foglaltam el, szóval van még mit tennem. És Tropico 4-eznék, ha Chava nem felejtené el folyamatosan....



RG - Továbbra is Sleeping Dogs, bár már eléggé a végén járok, de azért még mindig túl sokan vannak az élők táborában.



Nightwolf - Nem enged a Diablo 3. Főleg most, hogy a hétköznapok folyamán a brigádomból többen is elkenték a Gonoszok Gonoszának száját, Inferno fokozaton. Szóval hajt a barbár vérem, így egész hétvégém az önfeledt, már-már kontrollálatlan dühöngésről fog szólni!



Mayer - Éppen újítom fel a lakást éppen, így talán a Sims sorozat valamely tagja lenne a legoptimálisabb, hogy lakberendezői ötleteket merítsek. De kikapcsolódásképp esetleg végre végigtolom a Modern Warfare 3-at.



Hunter - Az én hétvégémet a Kollégiumi beköltözés c. szimulátor fogja kitölteni, mely rengeteg izgalmas helyzettel, és váratlan csavarokkal (főleg az lesz váratlan ha itthon hagyom őket) szórakoztat majd. Ma délután talán még lesz időm egy kis Star Wars – The Old Republicra, még nagyon az elején vagyok, a prológuson szeretnék túljutni még amíg itthon vagyok.



BadSector - Mivel kaptam tesztre egy 3D-s tévét a Sony-tól, ezért vélhetően ismét előveszem a tavalyi év PS3-as 3D-s klasszikusait (idén sajnos nem nagyon volt még 3D-s címük): Assassin's Creed: Revelations, Resistance 3, Uncharted 3, Batman: Arkham Asylum, illetve befejezem a Sleeping Dogs hongkongi kalandjait is.



Szada - Ismét elővettem a megismételhetetlen hangulatú Hitman: Blood Money című drágaságot és amíg nem érkezik meg a 47-es következő nagy dobása, addig előmelegítek és begyakorlom a különböző módszerekkel való likvidálást. De messze van még november közepe.... Hitman: Absolution, mikor jössz már?



Kacor - A The World Ends With You című remek, újszerű, nagyszerű sztorijú és még ezerféleképpen magasztalható Square Enix JRPG-t tolom az iPhone-omon, és azóta hülyének néznek, mert fél napokat ülök kávézókban, vagy felejtek el leszállni a buszról rendszeresen. Abbahagyhatatlan, és még a mai japán kultúrát is jobban megismerem belőle. Tervezni pedig azt tervezem, hogy végre végigjátszom a Walking Dead második epizódját... mindig tartalékoltam, aztán valahogy nem jutott rá idő. De az időjárás-jelentés szerint a hétvégén alacsony szállnak a zombik.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)