Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén

|

Szokás szerint eláruljuk, hogy mivel töltjük a hétvégét, ám arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ti milyen játékot javasolnátok kipróbálásra.

Hirdetés

Szonja - The Simpsons: Tapped Out (iOS), mert ismét nem leszek túl sokat gép közelben, és mert rám fér a vidámság, még ha kissé fanyar változatban is.



km - Mivel meguntam, hogy a gyerekem ahányszor ellátogatott a vécére, letekerte az egész vécépapírtekercset, telepítem a telefonomra az iDragPapert, és arra fogom buzdítani, inkább azt tekerje, ne a fürdőszobait.

Vanda - 2 db lemezjátszóval, mert nem tudok CD-ről, és buli lesz a hegyen. Ja, és azért jó a lemezjátszó, mert oldschool, és menő analóg hangot lehet kipréselni a kipréselt lemezekből.

Sophiaso - Az én hétvégém inkább filmes jellegű lesz most, Oliver Stone rendező itt van Magyarországon és az ő történeteit fogom élőben hallgatni a Puskin Moziban :)



Mocsy - Az 1.0.4-es tank demon hunter nerf nem szegte a kedvemet, sőt. Most már csak azért is létrehozom azt a badass démonvadászt, aki nem hal bele abba, ha Diablo ráemeli szörnyűséges tekintetét. Ahhoz viszont rendesen fel kell öltözni...



Chavalier - Afrika és Ausztrália már oda, Ázsia és Dél-Amerika az összeomlás határán. Az Egyesült Államok csak magával törődik, Európa magára maradt. Rettegés és pánik uralkodott el az embereken, miközben azonosítatlan repülő tárgyak cikáznak az égbolton, és furcsa lények ölik halomra a katonákat. Megérkezett az XCOM: Enemy Unknown, és nem nyugszom, míg haza nem zavarom az utolsó nyamvadt földönkívülit.



HP - Tesztelés okán a Tekken Tag Tournament 2 lesz a terítéken, amelyre viszonylag hamar rá lehetett kapni, főleg 4-en egyszerre játszva. Abszolút party-játék, remek látványvilággal, kicsit gyenge zenével és sok idióta karakterrel, de hozza a régi Tekken feelinget, ami nekem tökéletesen elég. Law még mindig uralkodik, ahogy kell.

Gyu - Mivel iPhone tulajdonos lettem, így nincs mese, Angry Birds ezerrel! Emellett a PES 2013 fő fókusz, szóval fog izzadni az Xbox. míg a Guild Wars 2-ben tovább nyomom a végtelen kalandot, ami még ennyi hét után is elképesztően tetszik.



Duncan - Witcher 2, amolyan hiánypótlás végett, nomeg azért, mert olyan 14 000 gyilkosság után a BF3-ban is kell egy kis szünetet tartani.



EndreMan - Dark Souls: Prepare to Die Edition. Bár eléggé félek, hogy rossz vége lesz... Azért odafigyeléssel lehet benne sikereket elérni. Illetve egy kis Guild Wars 2. Ja jut eszembe, lehet , hogy befutott a FIFA 13! Ebben az esetben mindent felejtsetek el!!

RG - Ezen a hétvégén nem nagyon jut idő játékra, ugyanis ki kell használni a jó időt. Jön a sáskalábú, vékony, de magas egykori hardveres kollégánk, akinek igyekszem megmutatni, hogy miért éri meg elrugaszkodni a talajtól. Ám, ha mégis jut majd idő egy kis játékra, akkor mindenképpen F1 2012.



Nightwolf - Még jó, hogy megjelent a Torchlight II és még jó, hogy az egész hétvégémet - főleg az estéimet - nekiszentelem majd! Még jó, hogy így teszek, mert édesdrága Hunter kollégával nyomhatom kettesben és ráadásul még a véleményemet is leírhatom majd róla! Jaj de jó kis játék ez!

Hunter - Minden szabad pillanatomat a Torchlight II-vel fogom tölteni. Az első részt is imádtam, túl sok újdonság nem volt benne, de a hangulata nagyon elkapott, így izgatottan vártam a folytatást. Mivel már van coop is a második részben ezért, Wolfival vált vállnak vetve zúzzuk majd le, aki a közelünkbe merészkedik.



Paca - Gears of War, vagy Gears of War 2, mert már nyáron kölcsönkértem Chavától, de azóta sem sikerült hozzáfognom a szemét, aljas, galád Skyrim miatt, hogy a fene egye meg.



Mayer - Még mindig Sleeping Dogs. Magával ragadott a játék világa és hangulata minden apró buggal és hibával együtt. Az év meglepetése számomra. A végén még beiratkozom egy kantoni nyelvtanfolyamra.



Bad Sector - Tekken Tag Tournament 2 PS3-on, hogy levezessem a heti feszkót, némi Borderlands 2 és Guild Wars 2, amikor "komolyan" játszani akarok, de az is elképzelhető, hogy a hétvégén a barátnőmhöz költözünk, így akkor útközben csak egy kis LittleBigPlanet PS Vita marad, többre nem lesz időm...



Szada - Végre sikerült a Telltale Games zombis szériájának első részét magyarul is végigjátszanom és a The Witcher 2 mellett ez az egyik olyan cím, amelyben tényleg súlya van a döntéseinknek. Kíváncsian várom, hogy milyen események történnek a folytatásokban, de ha jók az értesüléseim, már a The Walking Dead: Episode Two magyarítása is úton van...



Séci - Szombaton az istállóban, szalmabálákkal lefolytatott - plusz egy box szabaddá tételére irányuló - félnapos Tetris party-t tervezek, hogy fogadni tudjuk a jövő héten érkező új pacit. Amennyiben ezek után még lesz erőm (talán a klikkelőizom-láz elkerül), akkor vasárnap a gépemen közel 13 éve konstans módon fent lévő Age of Empires 2 (+ The Conquerors kiegészítő) kampányában hódítgatok majd egy kicsit. Tudom, hogy nem egy mai darab, de szerintem a sorozat legjobbja, és időről-időre jól esik picit belefeledkezni, ha csak egy-két órára is. Ugyanis iszonyatosan hiányoznak az old-school, erőforrás-gyűjtögetős, bázisépítgetős stratégiák, de hát ennek a témának a boncolgatása ("Mi lesz veled, RTS?") már a lapban is több ízben terítékre került...






Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)