Hirdetés

[Frissítve!] Ezzel játszunk a hétvégén

|

Az őszi-téli szezon játékfelhozatalára idén sem lehet panaszunk. Sorra jönnek ki az izgalmas címek, alig győzzük idővel és pénztárcával, de azért a régebbi kedvencekről sem feledkezünk meg.

Hirdetés

Sophiaso - Assassin's Creed, boxon. Az AC III közeli megjelenésével kapcsolatban úgy éreztem, hogy kicsit "tréningelnem" kell rá, így igyekszem minden részt végigjátszani. És amikor azt mondom, hogy végig, akkor elég komolyan gondolom: szeretem az achievementeket, és arra törekszem, hogy mindet megszerezzem.. :) Hogyan is lehetne a sorozatról teljesebb képet kapni, mint úgy, hogy minden részből igyekszem a legtöbbet kisajtolni? Úgy néz ki, ez elég hosszú ideig el fog még tartani, mert már az első résszel is elég sokat játszottam, de még korántsem vagyok a végén.. És mi a jutalom? Szakértelem és achievementek, óje!



Kox
- A Dishonored volt a terv hétvégére (most, hogy végre megjelent), de az eheti londoni kiruccanásnak köszönhetően maximálisan Assassin's Creed lázban égek, úgyhogy simán elképzelhető, hogy végül inkább előszedem valamelyik régebbi rész, amiben nincs még minden 100%-ra megcsinálva, és befejezem jól.





HP - Én ezen a hétvégén az XCOM demóját tolom végig, de szinte biztos, hogy megveszem majd ezt a játékot, mert üdítően hatott rám a konzolos felhozatalt nézve. Egy kicsit retro, de nem üresen nosztalgiázik, remek hangulata van, és a konzolos irányítással sem akadt gondom (a kamerakezelés lehetne simább, ha már két analóg kar van, de most nem akarok kekeckedni feleslegesen). Persze a GameStarban ott van Chava tesztje, ott mindent megtudtok részletesen, én csak mosolygok szépen mellé.



Gyu - Megérkezett az NBA 2K13, így most ezzel tolom majd ezerrel. Az indokom egyszerű - a 2k12 már nagyon jó darab volt, ettől pedig még jobb teljesítményt várnak el mind a készítők, mind az újságíró kollégák világszerte - s bár Törökországban kikapott az igen fáradt Celtics, de Olaszországban biztatóan játszottak, s ez motiválni fog, hogy kipróbáljam Jason Terryt, Courtney Lee-t, a gyógyult Jeff Green-t, Sullingert és a többi új keltát a csapatban. irány a 18. banner! S persze a megerősödött Lakerst LE KELL VERNI!
Másik tervem megvenni a Cities XL 2011-et a Steamen, ugyanis ebben a verzióban még benne hagytak egy-két olyan dolgot, amit a 2012-ből kivettek, és ami nekem nagyon tetszett - egyébként is nagyon várom a SimCityt, mert az nagyon jó lesz! S addig, amíg az megjön, addig lehet Cities XL-t nyomni.



Szada - Mivel a Might & Magic Heroes VI legújabb kiegészítője, a Danse Macabre tiszteletét tette a nagyérdemű előtt és volt szerencsém tesztelni, ezért egyértelműen ezt nevezhetem meg hétvégi elfoglaltságomnak. A bővítmény azok számára lehet a legérdekesebb, akiket vonz a nekromanták világa, hiszen az ő kampányuk áll a középpontban és hamisítatlan Heroes hangulat lesz úrrá bárkin, aki próbát tesz a halállal. Említettem már a több, mint tíz órás játékidőt?



RG - Végre ismét jött valami, ami miatt van értelme leporolni a méltatlanul hanyagolt G25-öt, vagyis a hétvége a WRC 3-é. Akármilyen legyen is, ha nem rosszabb az egyébként átlagos első két résznél, akkor nekem megérte vele tölteni az időt, hiszen idejét sem tudom, mikor érkezett a piacra normális ralis játék. Úgy értem, hogy ami csak ralis, és nem aprózza el magát még 50-féle egyéb irányban. Amikor pedig belefáradt a fémpedálok taposásába, akkor jöhet a Disoro...Disrnodo...Dishonored, na!



Hunter - Talán a Paper Tossing nevű iOS címhez fog hasonlítani a legjobban a hétvégém, amikor is megpróbálok majd tetemes mennyiségű zsebkendővel beletalálni a kukába. Na jó, azért ott még nem tartunk, hogy pár League of Legends meccs ne férjen bele. Az utóbbi időben nem nagyon jutott rá lélegzetem, hogy ilyesféle játékra pazaroljam, de kedvenc hősöm nemrég kapott egy kis updatet (Ryzeról van szó, mondom a játékot ismerőknek) így kötelező benéznem, meg aztán ez egy olyan játék, ami mellett bőven elfér a kanna tea meg a tonna zsebkendő. Egyébként, aki Tibor velem tart, tartja egy régi, bölcs mondás különösképpen, mivel a MOBA világgal még csak most ismerkedők tökéletes kezdőpályára lelnek a LoL-osok között, azoknak, akik pedig már régi DotA veteránok egy könnyed lazulást jelenthet a némileg könnyedebb stílus.



Mocsy - Még mindig tart a Diablo III őrület, Paragon 25-os szinten állok, s szeretném már végre elérni azt, hogy levehessek néhányat magamról a Magic Find felszerelésből. Meg aztán elkezdtek potyogni a legendás fegyverek és páncélok, szóval vérszemet kaptam.



Dudu - Az én hétvégém a Carrier Command: Gaea Mission világában fog telni, mert megfogott azzal, ahogy a stratégiai stílus és az akció keveredik benne. Persze az is közrejátszhat a választásban, hogy tesztet kell írnom belőle, no de ez maradjon az én titkom. Ha marad még egy kis időm, akkor a Dishonored lesz a következő áldozat. Mindig a BioShock jut eszembe róla, úgyhogy kellemes emlékeket idéz fel bennem. Pár órás tesztelés után pedig ki merem jelenteni, hogy jól sikerült!



aDaM - Én a Dishonored-el fogom tolni a hétvégén, mert ez az első olyan játék hosszú ideje, ami hasonló idegpályákat kapcsolt be nálam, mint a Bioshock. Meg is lepődtem…
Bejön ez a képzeletbeli angol világ, és nagyon vártam már hasonló lelkesedést magamtól…NEM AKAROK TÖBBET CSALÓDNI!!!!

BadSector - A hétvégén elveszítem a "becsületem"... Hogy ez melyik játék? Nos, ez a 100 eurós kérdés! A számlát az IDG állja... :-P



Kacor - PC-n a Walking Dead legfrissebb részével, iOS-on pedig a ma kijött Devil's Attorney-val. Előbbibe azért érdemes pénzt feccölni, mert remekül megírt, feszült zombikaland döntéseink alapján építkező sztorival, de ha olvastátok tesztjeinket, ti is tudjátok. Utóbbival meg azért, mert eddig is fájón kevés ügyvéd-játékkal örvendeztettek meg minket, és a DA stílusos-humoros prezentációjával, innovatív játékmenetével a Phoenix Wright komoly riválisának ígérkezik. Mindeközben próbálom másodszorra is végigtolni a Last Express-t iOS-ra. Ti se hagyjátok ki!



Paca - A mostani hétvégémet a pihenésnek szentelem, úgyhogy az elmúlt hetek tendenciájával ellentétben végre sikerül időt szakítanom a játékra (meg az aktuális sorozatepizódok megtekintésére, mert ugyan már vasárnap lement a Dexter legújabb része, nekem még nem sikerült megnéznem). Ezen kívül biztos, hogy vattahalmazzá változtatok néhány macit a Naughty Bear: Panic in Paradise-ban, ami a maga morbid humorával hamar a szívembe lopta magát, és aki el tud vonatkoztatni a kegyetlenségétől, az kellemes órákat tölthet el vele. Nem maradhat ki a Forza Horizon sem, ami annyira, de annyira jó lett, hogy… majd meglátjátok a 2012/11-es GS-ben. Lazításképp talán becsusszan egy-két pálya az Angry Birds Trilogy-ban, szigorúan Kinecttel, mert talán ez az egyetlen olyan eszköz, amivel még nem Angry Birds-öztem ezelőtt.



Chavalier - Egy maratoni XCOM: Enemy Unknown és egy hasonlóan hosszú Dishonored teszt után leginkább pihenni vágyom, és kivételesen csak módjával játszani, finoman csipegetni, mint úri csirke a kukoricát.
Eddig szól a terv, a gyakorlat viszont azt mutatja - főleg, ha csak egy pillantást vetek az "Ezek azok a játékok, amik még a sorukra várnak" nevű kupacra - előbb vagy utóbb elgyengülök, és engedek a kísértésnek. Ha így történne - biztos, hogy így lesz -, akkor első körben a Syndicate-nek fogok nekirugaszkodni, ami tényleg nem olyan jó Syndicate, mint amilyen jó FPS, ám ha valakinek bejön a cyberpunk környezet - én imádom -, és nem húzza fel magát azon, hogy kvázi legyőzhetetlen kiborgként is sűrűn harap a fűbe - vagy csak én vagyok béna - akkor kellemes órákat tölthet a kampánnyal, csak hogy aztán ráadásként fejest ugorjon a co-op módba.



Nightwolf - Mérges vagyok! Hosszú idő után rászántam magam, hogy belevágok a Mass Effect sorozatba – természetesen az első résszel kezdve. Sajnos nagyon nem tudott lenyűgözni, pedig erőltettem, bizisten erőltettem. Szóval dühös vagyok miatta, leginkább magamra – hiszen annyi embernek a szíve-bögye! De, hogy zaklatottságom nehogy átterjedjen a BioWare-es srácokra, esélyt adok egy másik sorozatuknak, amivel szintén még nem haverkodtam össze. Így hétvégén a Dragon Age világába fogok belegázolni. Szürke kamarások az éjfattyak ellen! Ennél romantikusabb hétvégét most el sem tudok képzelni. A történet és az a gyönyörűség, hogy egy buldogszerű kutya is lehet a brigádomban, mindig szimpatikussá varázsolta számomra a matériát. A „lakótársam” válla felett már megvizslattam futás közben és azt már most tudom, hogy jobban fog állni a kezemben a kard, mint az űrstuki!



Szokás szerint várjuk, hogy ti milyen játékokat ajánlanátok a többieknek kipróbálásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)