Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén

|

Aki tesztel, még meg nem jelent játékokkal üti agyon az időt, aki pedig pusztán kedvtelésből játszik, régi kedvenceit kotorta elő.

Hirdetés



RG - Need for Speed: Most Wanted. Habár nehezen indult, de miután túltettem magam a kezdeti nehézségeken, egész jól egymásra találtunk. Jelenleg közel 14 órányi játékon és pár ezer kihullott hajszálon vagyok túl, de egyébként tetszik.



Mayer - Én nagyon vártam az új Medal of Honor-t, mert az előző felvonást imádtam a hibái ellenére. Azonban a kritikák, illetve amit eddig sikerült megtapasztalnom belőle nagyon elvette a kedvem az egésztől. Sebaj, most már végre tényleg végigviszem a Dead Space 2-t... szégyen vagy nem, tetű lassú vagyok, mert végigparázom a játékot.



Mocsy - Most hétvégén elég sok a munka (jövő héten megy nyomdába a 2012/11-es GameStar), szóval a Diablo III kicsit a háttérbe szorul. Helyette viszont lesz egy kis Devil May Cry előzetes, illetve jelentkeztem a Wizardry Online bétára is, azt is kipróbálom.



Gyu - Hirtelen új univerzum nyílt ki a szemeim előtt, kaptam kölcsönbe ugyanis egy harmadik generációs iPadot.Ezen tolok mindenféle játékokat, a legjobban egy dominós eldöntögetős tetszik, Word Lubbers a neve. A jó öreg PC-n pedig változatlanul tart a Halloween Guild Wars 2-ben, emellett gazdát keresek a régi asztalomnak (meghirdettem a FaceBookon a GameStar csoportban).



Kacor - A dráma szövegkönyvével leginkább. Ezen kívül az iOS-os Prototype-al, a Walking Dead-del és a Carmageddon-nal. Mivel gépközelbe nem kerülök, vidéken leszek, így marad az iPhone.



Szada - Végre én is lepaktálhatok az ördöggel, ugyanis belevetem magam a Diablo III játékmenetébe és erőtől, valamint némi egótól duzzadó barbárom fejszéje annyi fejet hullajt a porba, hogy öröm lesz nézni. Mindezek mellett próbálgatom a The War Z alfáját, de bármiféle spoiler nélkül állíthatom, hogy eddig nem kifejezetten vagyok megelégedve vele.



Hunter - Kedvenc MOBA játékaimba tartalmas Halloweeni updatek érkeztek, így azokkal tervezek pár meccset lejátszani. Kifejezetten örülök, hogy a LoL-ban végre teljesen átszabták a Twisted Treeline nevű 3v3 térképet, most már van okom azon is játszani ellenben az előzővel, ami elképesztően unalmas és semmilyen volt. A DotA 2 is meglepett, nem számítottam ott szezonális frissítésre, és azt kell, mondjam, hogy a Diretide mód nagyon mókásra sikerült. A több emelet magas Roshant látni, ahogy keresztülrohanni a térképen egy kis cukorkáért…priceless, aki csak tudja, próbálja ki!



Dudu - Ezen a hétvégén a Mafia 3 gondolatával játszok (el). Felmerült ugyanis, hogy a 2K fejlesztőket keres egy új projekthez, ami lehetséges, hogy a Mafia 3. Rendkívül örülnék, ha a hír igaz lenne, az első rész a legnagyobb kedvencem, a folytatás is tetszett, de bizonyos kiadói tevékenységek miatt sajnos nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. A harmadik rész folytathatná Vito és Joe történetét, de akkor sem panaszkodnék, ha új főhőst kapnánk. Csak a korszak maradjon meg, '30-as, '40-es évek, nincs is jobb azoknál. Szóval RG kolléga mozgalmához +1 fő csatlakozott, hajrá Mafia 3! A hivatalos bejelentésig pedig átismétlem Tommy és Vito zseniális kalandjait.

Nightwolf - A Modern Warfare 1-gyel, a Dead Rising 2-vel, a Patapon 3-mal, a cicámmal, a mátkám idegeivel… na, ezekkel terveztem a hétvégén játszani. Ám a Blizzard gondoskodott arról, hogy megint fájjon a mutatóujjam a sok kattintgatástól. Csakis a Diablo III jöhet most szóba! Már majdnem megvan a Hellfire Ring és a napokban olyan több tízmilliós értékű cuccok hullottak, hogy muszáj velük menőznöm!



Paca - Folytatom a neoretró kalandozásomat, a HL2 után a Call of Duty sorozat jön, kezdve a második résszel (az elsőt sajnos nem sikerült még felvarázsolni a gépemre :() Még ennyi év után is a legélvezetesebb FPS-ek egyike, aki nem vitte végig, az mindenképp tegye meg. A Medal of Honor: Allied Assault is tervben van ám. Szívesen látnék egy modern technológiával megvalósított második világháborús FPS-t, komolyan megírt történettel.



Chavalier - Halo 4 és Hitman: Absolution van terítéken. Mindkettővel kapcsolatban voltak fenntartásaim (Féltem, hogy a két korábbi preview során tapasztaltaknál nem nyújt többet 47-es új kalandja, és tartottam attól, hogy a 343 képtelen lesz a Bungie örökébe lépni.), amelyek végül nem bizonyultak megalapozottnak. Amint megszületik ez a poszt, megyek is vissza nyakakat zsinegelni és szétrúgni a Didact hátsóját.






Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)