Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén

|

Ki így, ki úgy szabadult ki pár napra a hétköznapok mókuskerekéből.

Hirdetés

Kox - Bár nagyon unalmas eddig a Fable 3, elképzelhető, hogy kap még egy esélyt. Ám ha ez mégis rossz döntésnek bizonyulna, a tovább kísérletezgetés helyett inkább előszedem a Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth-t, mert boxon még csak nagyon keveset játszottam vele, és amúgy is közeledik a karácsony, és ilyenkor mindig elkap a Lovecraft láz.



Sophiaso - Én most egy régebbi klasszikust vettem elő, az Alice: Madness Returns az eheti áldozatom. Akik játszottak a korábbi, 2000-ben megjelenet American McGee's Alice-szal, tudják, hogy a Lewis Carroll népszerű és zseniális könyvéből készült játék nagyon egyedi és nagyon sötét hangulattal ruházza fel az egyébként is kicsit "pszichedelikus" történetet. Bár még a feléig sem vittem el a Madness Returns-t, tehát nem tudok róla teljesen véleményt alkotni, azért az egyértelműen elmondható, hogy van benne fantázia - kíváncsi vagyok, hogy hogyan vezetik be a történet jellegzetes karaktereit, és mi lesz a végkifejlet.



Szonja - Az az egy nap alvással fog telni, legalábbis nagyon remélem. Ha mégis belefér egy kis játék, akkor marad a WoW, mert - pandák ide vagy oda - még mindig/már megint ez tud a legjobban kikapcsolni.





Szada - Chavalier barátom ajánlására kipróbáltam az új XCOM-ot és úgy hatott rám, mint valami drog: többet és többet akarok belőle, ha pedig ne adj isten hosszabb ideig nem kerülök hozzá, elvonási tüneteket kezdek érezni. Rendkívül addiktív, egyedi stílusú matéria ez, amelyben nem árt, hogyha rendelkezik az ember némi taktikai és logikai háttérrel, de a profi stratégáknak ez biztosan nem jelenthet gondot. A Firaxis olyannyira elültette a bogarat (vagy alient?) a fülembe, hogy hajnalban azon méláztam, zsoldoscsapatom miképp tudna úgy elhelyezkedni a ház körül, hogy minden oldalról védve legyünk az idegen fenyegetettségtől. Nekem már késő, de ti még választhattok! XCOM vagy élet...



Chavalier - Nemrég keveredtem haza egy pompásan sikerült 16 éves osztálytalálkozóról, szóval az egyetlen játék, amire most képes vagyok, az a takaró magamra húzása, és a versenyhorkolás a szomszédban kitartóan dolgozó ütvefúróval. Ha még a nap folyamán magamhoz térnék, akkor megnézem, hogy megy a Halo 4 multija, ha az ember célzóvízzel igyekszik javítani a képességein.



Gyu - Lehet, hogy már unalmasnak tűnik, de változatlanul Guild Wars 2 van terítéken, mivel múlt hét óta kb. egy órát játszottam. Ezt követően az új Humble Bundle for Android játékai következnek - megint nagyon jó csomagot állítottak össze (Splice, Eufloria, Waking Mars, Crayon Physics Deluxe, Superbrothers: Swords and Sworcery bónusz Machinariaum) s persze mindezen játékok Androidra is elérhetőek. Ezek után már csak titokban reménykedem, hogy másra is jut még időm...



Mocsy - Végre elment a nyomdába a 2012/11-es GameStar, szóval fellélegezhetek kicsit. A csinos démonvadászom 40-es paragon lett, itt az ideje egy kis démonirtásnak. Nagyon remélem, hogy esik valami értelmes a hétvégén, amivel magasabb MP szintre léphetek. Pihenőidőmben kinyitom a Csodakönyvet, egy könnyed családi program keretében végigjátszom a Sony új őrületét a Wonderbook-ot.



Duncan - Egész héten az AC3 megy, még szabit is vettem ki ennek apropóján. Valószínűleg a legvarázslatosabb, legrészletgazdagabb sandbox, ami valaha készült. Egyszerűen képtelen vagyok felállni mellőle. Nyomjátok, mert lélegzetelállító!



Gulius - Hopp de jó kérdés..most éppen a gitárommal játszom, mert rám jött hogy akarom. Közben ha lesz időm tolom a Valkyria Chronicles-t, mert találtam egy lemezt. Aztán még van Resonance of Fate is, mert nem bírok betelni a kis japó nyunyókákkal. És persze a Dragon's Dogma továbbra is napi 2 óra kötelező program. Tényleg, hol a nejem?



Dudu - Ingyenesen beszerezhető a BioShock, megjelent a Sine Mora, akciós a Death Rally - annyi lehetőség, hogy hirtelen nem is tudok választani. Úgyhogy inkább visszaveszem a maszkom, lelassítom az időt, teleportálok párat és elmetszem a torkát a tér túloldalán álló unszimpatikus őrnek, aki akadályozna a bejutásban. Nem kell ezen csodálkozni, az élet kemény tud lenni Dunwall-ban!



Hunter - Hát egyrészt nyilván Diablo III, másrészt most már úgy érzem, hogy ideje lenne komolyabban belebonyolódni a Dishonoredbe is, tekintve, hogy már egy hete itt pihen a gépemen, de mindig csak az a Diablo. Szóval én legfőképpen a lopakodás és a kardvívás miatt szeretnék már komolyabb időt eltölteni vele, és mivel békés játékos vagyok, szeretném minimális vérontással be is fejezni. Megyek is…Diablozni…vagy is Dishonoredezni.



Paca - Végigviszem a Gears of War 1-2-t, aztán a CoD 2-t, majd ha minden jól megy, a Crackdown 2 lesz a következő. Mindezek közben, amolyan pihenés gyanánt mindenképp megcsinálok egy-két pályát az Angry Birds Star Wars-ban.



RG - Igyekszem befejezni a Need for Speed: Most Wanted-et, vagyis a maradék egy autót is elnyerni, aztán irány vissza az Euro Truck Simulator 2-höz, mert szegény vállalkozásomat az elmúlt egy hétben nem is láttam.



Nightwolf - Mivel balga barom fejemmel elindítottam veterán nehézségi szinten a Modern Warfare első részét, ezért most azzal nyűglődöm. Vagyis pontosabban szólva egy pályarészével. A földön lőnek rám és dobálják a kézigránátot, a levegőből meg egy helikopter pusztító fegyverzete ontja felém az áldást. Szóval jelenleg ott tartok, hogy fekszem a sárban egy halom hordó mögött és igyekszem kivárni, hogy az ellenfél kifogyjon a lőszerből…



Mayer - Marad a Dead Space 2 múlt hétről, de nemrég szereztem be a Hotline Miami zenéjét ami annyira megfogott, hogy a játék is tuti kipróbálásra kerül majd! Pár videót láttam róla, és mostanság pont az ilyen retró őrület az ami hiányzik az életemből!




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)