Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén

|

Mivel a következő hétvégénket a PlayIT foglalja le, igyekszünk kihasználni minden szabad percet.

Hirdetés

Szonja - The Simpsons: Tapped Out. Ezen kívül, mivel a lányom a nagyinál dekkol majd, így végre zavartalanul férek hozzá a 2-6 éves korosztálynak célzott iOS-es játékokhoz, amikkel természetesen csak és kizárólag szakmai okokból kell foglalkoznom.



Sophiaso - Azt hiszem, most a frissen megjelent Black Ops 2-vel fogok "irtogatni". Ha épp megunom, akkor Just Dance 4, mostanában eléggé rákattantam, és egy-két koreográfiát szinte teljesen megtanultam, úgyhogy szerencsére még sikerélményem is származik a játékból.. A Kinect ráadásul rögzíti is játékbeli tevékenységünket, úgyhogy minden szám végén vissza lehet nézni, az ember mit művelt a "kamera" előtt... Priceless, ajánlom mindenkinek. Remek választás röhögcsélésre a Time of my life című Dirty Dancing-szám, amely alapvetően kétszereplős a játékban, és a két játékos folyamatosan interakcióba is lép egymással. Ezt visszanézni a legviccesebb. főleg, ha az ember egyedül táncolja a kétszemélyes koreográfiát.. (Amire egyébként van is egy achievement.)



Kox - Rendkívül frusztráló hetem minden felgyülemlett feszültségét a Hell Yeah!-vel szándékozom levezetni, mert nincs is annál megnyugtatóbb, mint a pokol halott nyúlhercegévél rohangálni az alvilág bugyraiban, üldözve a többi alvilági teremtményt, aki szemet mert vetni a róla készült kompromittáló képekre. És hogy miért erre esett a választás? Azért mert ilyen szintű elmebetegséggel nem találkoztam a Lollipop Chainsaw óta :)





Mocsy - Az elmaradhatatlan Diablo III természetesen meglesz, kis különítményünk összegyűjtött hét közben annyi kulcsot, hogy két napon keresztül csak portálokat fogunk nyitogatni. A végén remélhetőleg megkapom a hőn áhított crit dam-crit hit-attack speed-life on hit kombómat és akkor végre őszinte lesz a mosolyom. Mellette tervbe van véve egy kis WoW és persze az ingyenes SWTOR-t is szeretném megnézni. Aztán majd meglátjuk mire marad idő...



Szada - Jelenleg minden energiámat a King's Bounty: Warriors of the North és a menyasszonyom vonja el tőlem, persze napszaktól és kedvtől függően. A King's Bounty rendkívül addiktív, nehéz nem tovább menni és végre koncentrálni a való életre is, nem is beszélve egy menyasszonyról, aki még ennél is addiktívabb. Szerencsére tesztet csak a játékról fogok írni...



Gyu - Mivel sikerült megszereznem ingyen a Bioshock első részét, tőlem szokatlan módon bele fogok nézni. Ezzel együtt egy új indie "szerelmem" is van, az Euflora. De szabadidőm java részét egy új "családtaggal" töltöm majd - 20 év körüli, Roland D-70-nek hívják és imádom mind a 76 billentyűjével együtt.S mielőtt elfelejteném: természetesen lesz egy kis Guild Wars 2 - ami alap.



Dudu - Megjelent a Most Wanted, a Black Ops 2, ingyenessé vált az SWTOR. A Need For Speed játékokat évről évre kipróbálom, de az Underground 1-2 színvonalát eddig nem sikerült megközelíteni. A Call of Duty sorozattal hasonló a helyzet, évente kijön egy, de semmi emlékezeteset nem nyújtanak. A játék mániámnál csak a Star Wars rajongásom nagyobb, viszont az MMORPG nem az én műfajom, úgyhogy szerintem ez is kimarad (talán majd máskor). Summa summarum, ezen a hétvégén is marad a Dishonored: nem volt még időm befejezni, viszont minden egyes eltöltött (vagy megfagyasztott) perc Dunwall városában igazi kincs. Ennél jobb már csak a BioShock Infinite lesz, de arra még várnunk kell 101 napot. Sajnos.



Gulius - A hétvége nosztalgikus hangulatban telik majd, ugyanis találtam egy Ico/ The Shadow of Colossuss lemezt, és ha már a nejem úgyis lelépett akkor asszem gaming maraton keretében ki is végzem őket.



RG - Painkiller: Hell & Damnation, aztán ha már elegem van a temetői hangulatból, akkor irány a levegő a Condor Soaring Simulatorral, mert repülni jó!



Chavalier - Csupa csalódás ez a hétvége. Látszólag minden megvolt ahhoz, hogy a Cyanide túllépje saját árnyékát, és egy korrekt RPG-t tegyen le az asztalra, de az Of Orcs and Men talán csak egy paraszthajszállal jobb, mint a stúdió legutóbbi próbálkozása a szerepjátékok világában. Ami nem megy, azt tényleg nem kellene erőltetni.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)