Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén

|

A múltheti kényszerszünet (a többségnek PlayIT, néhányaknak betegség) miatt nem sok időnk volt játszani, na de most...

Hirdetés

Mocsy - Kivételesen nincs semmi családi program kilátásban és az a szerencse ért, hogy hivatalos tesztet sem kell írnom, így rengeteg időm lesz játszani. Első nekifutásra bekapcsolom a Diablo III-at, legalább két paragon szintet szeretnék meglépni. Azután a Far Cry 3-at szeretném befejezni, de amennyi új küldetés hullott a nyakamba, nem túl valószínű, hogy sikerül végigjátszanom. Ezen kívül tervbe van véve még egy kis Skyrim is Xbox360-on, valahogy fel kell készülnöm a Dragonborn kiegészítőre. Így utólag végigolvasva meglehetősen nagyra törő tervek egy hétvégére, kíváncsi vagyok mennyi valósul meg belőle.

Chavalier - El sem tudnék jobbat képzelni a külső hőmérő higanyszálának folyamatos zsugorodását látva, mint hogy valami déltengeri szigeten iszogassam a koktélokat. A zamatos itókából egyelőre nem sok jutott, ám a napfény, és a tengerpart egyaránt adott a Far Cry 3-ban. Az érthetetlenül unalmas második résszel ellentétben itt végre nyüzsögnek a vadak, több és változatosabb a tennivaló.

Mayer - Pénteken írom e sorokat, azon a napon, amikor meglátogatom az egyik tisztelt gaming boltot, és átveszem az előrendelt Far Cry 3 insane edition-ömet. Szóval vagy a játékkal, vagy a Vaas Wahine figurával játszom a hétvégén.







Sophiaso - Mostanra jutottam el végre az Assassin's Creed harmadik részéhez, és bár kicsit döcögősen indult, azért hamar sikerült belefeledkeznem. Kíváncsi vagyok, mi fog történni a későbbiekben..

RG - A hétvége a hármas szám jegyében zajlik majd, azaz Assassin's Creed III, illetve Far Cry 3, csak azért, hogy a történelmi és a modern kalandok egyensúlyban legyenek.

Dudu - Úgy sietek azzal, hogy megmentsem a világot, hogy közben vigyáznom kell, el ne pusztítsam. No, aki ebből kitalálta, melyik játékról van szó, az digitális pacsit kap, a többieknek elárulom a megoldást: Assassin's Creed III. Nagy örömömre és a sorozat régi rajongójaként engem ért a megtiszteltetés, hogy tesztelhetem a játék PC-s verzióját, így alázattal, de közben végig szakmai szemmel fogom vizsgálni a legújabb orgyilkos matériát. EndreMan kolléga már kivesézte a játék PS3-as verzióját a novemberi GameStar-ban, én viszont lehet, hogy kritikusabban fogok értékelni. A decemberi GameStar-ból kiderül!

Hunter - Végre én is nekiállhatok az Assassin’s Creed III-nak! Az összes, előző részt végigjátszottam, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy fog végződni Desmond története. Bármennyire is érdekelnek Connor kalandjai, engem a jelenkori vonal izgat igazán, és hogy mi lesz majd az a nagy vég kifejlett ami végül igazi assassint nevel az egykori csaposból. Meg fára mászni se lesz rossz.



Gyu - A hétvége ezúttal a családé lesz, lévén múlt héten PlayIT-en voltam és a szombat munkanap - nem hiszem, hogy bármivel játszani fogok, egyszerűen nem lesz rá egy perc idő sem... de ha mégis, akkor SimCity Social és Stormfall: Age of War. Viszont a Humble THQ Bundle-t tuti megveszem. Meg az Indiegala 11-et is.



Paca - Sikerült hihetetlenül olcsón megvásárolnom a Max Payne 3-at még a múlt héten, de sajnos játszani nem volt vele időm. A hétvégén mindenképp kerítek rá sort, imádtam az első két részt, az első iPhone-ra is megvan, bár azért remélem, hogy ez nem lesz annyira borongós, mint a többi volt.



aDaM - Én próbálom magam áthúzni az Epic Mickey 2-n, ami így 2 nap után már kezd egész elviselhető lenni. A végére megszeretem!



EndreMan - Nekem a Far Cry 3 , és az Assassin's Creed 3 PC verziója fog következni , amit elölről fogok újra elkezdeni, annyival szebb mint a konzolos verzió. Lehet , hogy egy kis Black Ops 2 multi is befigyel, mert végre elkezdtem fejlődni benne, és emiatt külön csábító számomra. Úgy látszik a folytatások hónapja van, hiszen mint látjátok, tobzódunk a harmadik részekben. De ha ilyen jók , akkor jöhet belőlük egy negyedik is...



Vanda - Öööö... izé, a Mahjongg az ér? :D

Kox - Nálam végre teljesen lecsengett az Assassin's Creed és Dishonored láz, ezért szàmomra valami teljesen újhoz nyúltam, és ez nem más, mint a Silent Hill Downpour. Egy másodperc alatt berántott, nem tudok leállni vele, úgyhogy a mostani csonka hétvégén (igen, nekünk most szombaton is dolgozni kell sajnos) csak ezzel fogok játszani. Remélem nem leszek túl másnapos hozzá :)



Nightwolf - Egy liftes utazásom alatt igen szépen benyeltem egy hapcit. Az előttem álló kiadta az éterbe azt, amit nem kellett volna és én szinte éreztem, ahogy a bacik csak úgy tódulnak befelé az orrlyukamon… szóval náthás lettem. Így zombimódra kapcsolok és a Diablo 3-ban futok néhány kört egy újabb Hellfire gyűrűért.



Szada - Barátaim javaslatára belevetettem magam az immáron ingyenes Star Wars: The Old Republic-ba és mit szépítsem, magába szippantott. A sith oldal egyértelmű volt, de örömmel konstatáltam, hogy a sith-ek sem mindig olyan gonoszok és szőrösszívűek, mint ahogyan azt a legenda tartja. Aki mesterien megkomponált sztorit, lézerkardok táncát és saját, dögös segítőt szeretne látni, az ne habozzon és hétvégén válassza szórakozása tárgyául a Star Wars: The Old Republic-ot. Az erő legyen mindannyiunkkal!



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)