Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén

|

2012 utolsó GameStar magazinja lassan a célegyenesbe fordul, de így is szakítunk időt játékra.

Hirdetés

Gyu - Mostanában igen sok bundle címet vásároltam meg - Indiegala 11, illetve a ma két új játékkal kiegészült Humble THQ Bundle. Minddel nem lesz időm játszani, de minél többet meg fogok nézni. S persze Guild Wars 2. Jó lenne végre szintet lépni. Emellett a Steamen is igen jó címek vannak akcióban, szóval bizonnyal veszek majd egyet-kettőt. S ami a legfontosabb: vasárnap délig alvás!!!!





Paca - Bekövetkezett, amitől mindig is féltem: megszereztem a Saints Row: The Third egy példányát. Ezelőtt tizenöt percet játszottam a játékkal, és már akkor is életcélomnak tűztem ki, hogy végig kell vinnem, és most, hogy a teljes verziót is a kezemben tarthatom, megállíthatatlanul árad a TV képernyőjéből az abszurditás. És élvezem.



Gulius - A hétvégén dolgozom erősen, mert itt a karácsony, de üres perceimben a Far Cry 3 dzsungelében kóborlok édesdeden, valamint a Folklore alvilágát kutatom át becses nejemmel karöltve- szintén édesdeden...

Chavalier - Beszippantott, rabul ejtett, s bár néha szabadulnék, képtelen vagyok rá. Nem telik el úgy nap, hogy ne vessem magam egy szál íjjal tigrisek és párducok nyomába, vagy ne akarnék késsel megküzdeni bikacápákkal és krokodilokkal úgy, hogy ők vannak hazai pályán. A Far Cry 3 jött, látott, s bár találkoztam már idén a szívemnek kedvesebb játékkal is, engem meggyőzött. Ez az első része a sorozatnak, amire fenntartások nélkül ráfoghatjuk, hogy nagybetűs játék, nem közönséges techdemó.



Kox - A hétvégén a Saints Row: The Third-del akartam játszani, de áldott jó szívem van és inkább kölcsön adtam Pacának. Így hát kénytelen leszek folytatni a Silent Hill-t, bármennyire is parázok tőle.



Mocsy - Szombat hajnalban volt a VGA (Video Game Awards), nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen újdonságokkal fognak meglepni minket. Játékfronton az új Skyrim kiegészítő, a Dragonborn van terítéken, azt szeretném végigjátszani mindenféleképpen. Amennyiben marad egy kis időm és erőm (már most látom, hogy nem marad) akkor néhány kör Diablo III-at is lefutok.



Szonja - Leginkább Wii Fiten kéne snowboardoznom bemelegítésképpen:)



Szada - Feszült figyelemmel néztem a Video Game Awards bejelentéseit, valamint megpróbálom kideríteni, hogy melyik alávaló Jedi ivadék kísérli megakadályozni éppen aktuális küldetésem sikerességét az ingyenessé vált Star Wars: The Old Republic MMO-ban. Ha sikerül, életével fizet arcátlan tettéért, ha pedig nem... akkor életbe lép ismét az első opció. *insert sátáni kacaj here*



RG - Hitman: Absolution, mert a (spoiler alert!) vonalkódot kivágó 47-es kalandjai egészen jóra sikerültek, habár nem vagyok oda a lopakodásért, de a játék valahogy mégis rávett, hogy a lehető legkevesebb embert tegyem el láb alól. De lesz egy kis Far Cry 3 és természetesen az elvonási tünetek enyhítésére Condor Soaring Simulator.

aDaM - Jómagam épp ott ülök, ahol a meterológiai intézet vörös riasztást adott kiés mindenkit arra kér: ki nem menjen, mert elfújja hófúvás. Szerencsée nálam van a legújabb Hitman, de tévé csak régi van, úgyhogy alacsony felbontás, magas élvezet.



HP - Nálam most éppen a Forza Horizon a menő, elég sokáig képes beszippantani az embert ezzel a fesztiválos, gépzenés, gázpedált tövig nyomós, gumit elfüstölős, dögös csajok riszáló hátsóját nézős hangulattal. Nem vagyok ez a típusú srác, de abszolút bejön az életérzés.



Kacor - Most, hogy van egy kis időm, végre befejezem a Walking Dead sagát, és kipróbálom a Vice City 10. évfordulós portját. :)



Duncan - Most, hogy befejeztem az AC3-at, olyan érzésem van, mintha visszakaptam volna az életemet. Alighanem a Battlefield 3: Aftermath-ba fogok belekukkantani a következő két napban.



Hunter - Sajnos és a hétvége azon részében (amiben nem a furán öltözött anime és manga őrültek vesznek körül) javarészt a vizsgaidőszakos idegbajjal telik. Tördelés és beadandó hegyek foglalják le minden percemet, kivéve, amikor a Guardians of Middle-earthben csapok hókon rosszarcokat Gandalf botjával. De erről majd bővebben a következő GS-ben.














Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)