Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén

|

Már-már karácsony hangulatban töltjük ezt a két napot. Van, aki örül kellemes meglepetéseknek, míg olyan is akad, aki csalódni kénytelen.

Hirdetés

HP - Most szállt el az Xbox 360 vinyóm, és most elég nagy pánikban vagyok, mert rengeteg mentés volt rajta, évek munkája. Nem őszinte a mosolyom, szóval a hétvégén most főleg azt játszom, hogy próbálok nem felrobbanni. Amúgy Hitman: Absolution lenne a befutó, mert nagyon jól indult, most kezdhetem előröl. Klafa.



Dudu - Nagy Assassin's Creed rajongónak vallom magam, már az első rész óta, mivel beszippantott magába a sorozat hangulata és játékmenete. A harmadik részben viszont nagyot csalódtam, úgyhogy ezen a hétvégén tovább pihen a polcomon. A Hitman játékok viszont eddig kimaradtak az életemből, ezt a hiányosságot pótolom most az Absolution-nel, ami kifejezetten tetszik, nagyon jól sikerült a 47-es ügynök legújabb kalandja. Milyen érdekes és egyben filozófiai mélységű jelenség ez: az évek alatt bizonyított sorozat új része nem, de az eddig ismeretlen széria új része viszont megfogott. Remélem, a BioShock Infinite esetében nem lesz olyan probléma, mint az Ass Creed kapcsán...



Nightwolf - Hiába hever az asztalomon több „az év játéka” címért ringbe szálló matéria, én most egy olyan alkotásba lapátolok súlyos órákat, aminek még csak a próbaverziója jelent meg. A Don't Starve egy csodálatos tyutyerka! Minél többet nyomul vele az ember, annál több mindenre jön rá. Ha meg kell szakítanom a játékot, mondjuk vécézés miatt, akkor már a csurgatás közepénél hiányzik… Ez van, nagyon rákattantam. Sajnos csak jövő márciusban fog megjelenni, de akkor kegyetlenül bezsákolom majd!



Gyu - Egyrészt Richard Marx karácsonyi lemezét hallgatom, aztán barátaink a Pocket Scientsists virtuális valóságos tüzijáték pogramjában gyönyörködöm (ezt főleg este). Holnap már valamivel játszni fogok, egyelőre nem tudom, mivel. Sanszos a Guild Wars 2 de az utóbbi árleszállítások miatt legalább 15-20 olyan gama van, amivel le vagyok maradva. Majd szólok, mit sikerült megnézni.



Paca - Jövő héten kezdődik a vizsgaidőszak, ennek megfelelően ha nem tanulok, akkor az életemmel játszom, ami pedig nem annyira jó dolog. Pihenésképpen természetesen gondozgatom a saját Springfieldemet a Simpsons: Tapped Outban, egyébként is karácsonyi event van, össze kell gyűjtenem elegendő mennyiségű Santa Coint, hogy tök jó dolgokat vehessek. Már megvan az egész Simpson család, Nagypapival együtt, az ő küldetészála egyelőre még nem került bemutatásra, de nagyon kíváncsi vagyok.



Szonja - Számomra is megdöbbentő módon a Plants vs. Zombiesra kattantam vissza egy hosszú, netmentes buszút során. Ja, és a Sherlock nevű örökbecsű logikai játékra. Néha így előtörnek az emberből a klasszikusok.



Gulius - Rajtam kitört a nosztalgia láz, így hát előkapartam a Tales of Vesperia nevű csodát, és a Lost Odyssey-t. Nagyjából 2022-ig elleszek velük, amennyi időm van mostanában, de sebaj...



RG - A mostani hétvégén ismét rákattanok az OMSI-ra, mert hirtelen nagyon elkezdett hiányozni egy jó kis buszozás, már csak azért is, hogy tovább növeljem Nightwolf kolléga értetlenségét azzal kapcsolatban, hogy ki az az állat, aki egyáltalán ilyen játékkal játszik.



Hunter - Karácsony közeledtével a League of Legendsben is megkezdődik az ünneplés. Minden évben várom a Snowdown Showdown című eventet, az új skinek és az új térkép dizájn miatt (Nashor mikulássapkában, priceless), ezért ezen a hétvégén masszív LoLozással fogom levezetni a vizsgaidőszak fájdalmait. Amikor épp nem Chogatokra vadászok a fenyőfák között, akkor pedig újonnan szerzett iPhonomon építgetem saját kis Springfieldemet Paca szomszédságában, a The Simpsons: Tapped Out játékban.



Szada - Továbbra is igyekszem helyt állni a Star Wars: The Old Republic esetében és az sem lohasztja le a kedvemet, ha olyan ellenfélnek megyek neki, aki jóval erősebb sith harcosomnál. A szteroidok és különböző segédanyagok mindig jól jönnek a küzdelem során! Meglepő módon a Szonját elérő Plants vs. Zombies láz rajtam is újra kijött, a napokban előbányásztam a GOTY verziót és amikor csak tudom, irtom az agyatlan járkálókat szedett-vedett növénybagázsommal. Viva la brain!



Chavalier - Lassan egy hete mosolyog már rám a polcról a Mass Effect Trilogy, ezért a Far Cry 3 kimaxolása mellett/után/alatt/közben - a nem kívánt rész törlendő - ismét fejest ugrok Shepard nagy kalandjába. Nettó száz óra tiszta szórakozás, az utolsó néhány perc miatt pedig rágja magát aki akarja, én nem fogom.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)