Hirdetés

GameStar játékajánló - Ezzel játszunk karácsonykor

|

Ha nem fojt meg bennünket a rengeteg bejgli, töltött káposzta, és a mindent átható szeretet, akkor játékra is szorítunk egy kis időt.

Hirdetés



EndreMan - Nekem még van pár felderítetlen bokrom a Far Cry 3 szigetén, illetve mindenképp megveszem a most akciós The Walking Dead-et a Steamen, 18 euróért. Semmi sem lehet szebb annál az ünnepek alatt, mint zombik elől menekülni az egyre kilátástalanabb helyzetben. Akik meghatódtak most, sírjanak nyugodtan, megértem. Lehet hogy beszerzem még iPhonera a The World Ends With You: Solo Remix nevű hihetetlen érdekes és innovatív JRPG-t is, amit egyesek nem félnek minden idők legjobb RPG-i között emlegetni. Ha nem veszek fát, már meg is van az ára...Szingli kapitány, and a hope for a lonely tomorrow!



Duncan - Naivan adtam egy esélyt az immár "frítupléj" SW: TOR-nak. A játék úton-útfélen érzékelteti veled, hogy mennyire "lowlife" is vagy te F2P játékosként, mintha a készítők irántad érzett megvetését tolmácsolná újra meg újra, cseppet sem tapintatosan. Ettől függetlenül rákattantam persze, úgyhogy a karácsony is a lézerpisztoly jegyében telik.



Gyu - Lássuk csak sorban: Végre teljesíteni fogom régi vágyamat és 59-es szintű leszek Guild Wars 2-ben. Emellett Hawken és The Mighty Quest for Epic Loot bétákkal nyomulok, sőt, játszanom kell LotRO: Riders of Rohannal is (szegény én). Lehet, hogy SW: TOR-ba is benézek majd...kb- ennyi.



HP - Nálam a karácsony főleg családi kalóriafürdőről és közös sorozatnézésről szól (most egy Homeland vár éppen darálásra), de ha lesz egy kicsi időm is játszani, akkor mindenképpen a Hitman: Absolution a kötelező program, minden elemében nagyon megnyerő, főleg az, hogy szabad kezet ad a játékosnak a csendben osonós, elegánsan ölős illetve a puskával sétálgatva bőszen mészárlós felhasználói élmény megélésében. Emellett iOS-en vár a Skybound égisze alatt futó The Walking Dead Assault, amit minden rajongónak kötelező kipróbálnia, egy remek felső nézetes izometrikus nézetű stratégia szerepjáték elemekkel. Nem túl bonyolult vagy elmélyülős darab, de ünnep alatt pont megfelel, már ha a zombik irtását lehet karácsonyi pátoszban is csapatni. Nekem nem gond.



Szada - Igyekszem majd újradefiniálni a karácsonyi zabálást, mint fogalmat, illetve jól érezni magamat egy újabb Reszkessetek betörők epizód alatt. Ami a játékfrontot illeti, továbbra is gőzerővel próbálok fejlődni és előrébb haladni az ingyenes Star Wars: The Old Republic-ban, továbbá megpróbálom feléleszteni régi Tomb Raider szenvedélyemet a GameStar magazin legutóbbi teljes játékával: jöhet a Tomb Raider: Underworld minden kincsével és szépséges domborulatával együtt!



aDaM - Én HP ajánlásával nekikezdtem a Walking Dead sorozatnak, úgyhogy a Hitman után, most ettől várom a megváltást. Ha azzal végeztem, tervezem, hogy visszatérek az AC3-hoz, amit a Hitman miatt csúful félretettem. Terveim szerint utána Karácsony, Újév, mérlegelés, diéta és Nike+ Kinect, mert megérdemlem. Jövőhéten updatelek, hogy épp hol tartok, jó?



Hunter - Karácsony előtt és után általában online játékokat veszek elő, mert azokban, mindig valamilyen nagyon hangulatos, alkalomhoz illő küldetéssor/event/akármi jelenik meg az ünnepek közeledtével. Több címbe is visszanézek ilyenkor, de általában leragadok a World of Warcraft és a League of Legends csataterein. Idén annyiban változik a menetrend, hogy a LoL helyett a DotA 2-höz pártoltam, mivel előbbiben idén elég szegényesre sikerült az ünnepi content, míg utóbbiban Greevil hordák vérét onthatjuk a befagyott folyó jégtükrén. Milyen szép is ez.



Szonja - Igazi, klasszikus karácsonyi családi WoWozás lesz a hagyományőrzés és a meghittség jegyében. Bár még az is lehet, hogy a Jézuska szeretni fog minket, és akkor a két ünnep között módosul a terv... de ahhoz nagyon kell szeressen minket. Jövő héten kiderül:)

Mocsy - Most hogy mindkét szigetet felszabadítottam a kalózok és a zsoldosok rémuralma alól a Far Cry 3-ban, itt az ideje, hogy új kihívásokat keressek magamnak. Aztán eszembe jutott, hogy a halállovagom október óta kényszerpihenőn van a World of Warcraft-ban, éppen itt az ideje, hogy újra akcióba lendüljön.



Paca - Az ünnepek alatt az Xbox Live Arcade-es játékok lesznek terítéken, ugyanis már jópár hónapja konzolomon van például a Dust: An Elysian Tail, nemrég pedig a Guardians of Middle-earth is nálam landolt, és egyikkel sem töltöttem annyi időt, mint amennyit megérdemelnének. Ezen kívül valószínűleg a Saints Row: The Thirddel is foglalkozom, de azt csak akkor, ha már elég pihent hozzá az agyam. Ja, és megjelent a Tony Hawk's Pro Skater HD első DLC-je is.



Gulius - A hétvégén tervezem, hogy alszom 1 kicsit, mivel az utóbbi 2 hétben erre nem nagyon volt időm. Alvás után Fable 3 lesz, mert sikerált jól akciósan megvenni, és a DLC csomagokat még nem is próbáltam. Közben ha a nagy ivászatok, lakomák után marad erőm, akkor Tales of Vesperia, mert japó lánykák nélkül nálam nincs karácsony.



Kacor - Én arra gondoltam, végre végignyomom a Skyrimet. Bár akkor nem lesz karácsony. Akkor befejezem a Walking Dead utolsó részét. Ezúttal tényleg. Remélem. De olyan rossz, hogy akkor nem lesz több.



Sophiaso - Én így 22-én kicsit még beraktam a Far Cry 3 co-opját, aztán könnyes búcsút véve az Xboxomtól az államvizsga tételeim felé fordultam. Január közepéig ez lesz, sok mindennel szeretnék játszani, de szerintem csak kósza Angry Birds Trilogy-zás lesz, mert "karanténba" kell raknom mindent, ami odaszögezhet a képernyő elé. Mondjuk az egyszerű és rövid játékokkal az a baj, hogy az ember hamar beleesik a "na, csak még egy kört" kategóriába, és a mérges madarakkal együtt rögtön elrepül pár óra is...



Dudu - Most, hogy végeztem a Mark of the Ninja-val, nincs más hátra, minthogy befejezzem a Hitman: Absolution-t. Ha azzal is megvagyok, akkor egy régóta tervezett gép-újratelepítés következik, majd az Assassin's Creed: Revelations. Pöpec kis rész volt ez, gyönyörű zenével és környezettel. Feltéve, hogy marad még időm (nem fog), akkor az L.A. Noire is újra beizzításra kerül. Vagy mindezek helyett a kisvasút készletemmel játszom a fa alatt. Meglátjuk!



Kox - Most jutottam el odáig, hogy végre neki tudtam kezdeni a Hitman: Absolution-nak, ami tökéletesen passzol az ünnepi hangulatomhoz. Nem is tudok ennél megnyugtatóbb elfoglaltságot elképzelni a fenyőfa díszítés és a többi ünnepi program elé, közé és mögé. És mivel a kötelező családi köröket letudva még mindig lesz egy csomó időm, elképzelhető, hogy visszatérek a jelenleg parkolópályán lévő Silent Hill: Downpour-hoz, vagy nekiállok a Far Cry 3-nak.



Chavalier - Pillanatnyilag a Mass Effect Trilogy a legesélyesebb arra, hogy felhasználja az időkeretem azon részét, ami nem megy el a családi kapcsolatok ápolására, a mértéktelen falatozás utáni bágyadt pihegésre, vagy az elmúlt évben felhalmozott könyvek kiolvasására. Ezen felül régi emlékeket szeretnék feleleveníteni a Zone the Enders HD Collection révén, és a haverokkal lenyomunk pár Sonic & All-Stars Racing Transformed futamot.



Nightwolf - Bármennyire is ostorozzák, én bizony ki fogom próbálni az Of Orcs and Men című tyutyerkát. Nincs is annál szebb, ha felfuvalkodott fajtársaimat egy hatalmas ork segítségével emlékeztetem arra, hogy bizony az emberi test hamar elengedi a végtagjait, főleg, ha szakítják, vagy vágják őket. Ráadásul már a magyarítás is elkészült a játékhoz, így még teljesebb lesz az élmény.

RG - Teljesen rákattantam a Street Rod 2-re, de azért kicsit fiatalabb játékok is beférnek, így marad az OMSI, illetve terveim szerint a Hotline Miami és a Hawken béta.

Myrrdhinn - Valószínűleg én is ellátogatok majd Tyria földjére és hógolyóval fogom megdobálni a népet a Guild Wars 2-ben. Emellett ha marad egy kis időm, talán az Assassin's Creed 3 hajós küldetéseit is befejezem.



Ezek a mi terveink, de szeretnénk azt is tudni, hogy ti mivel fogtok játszani karácsonykor, és mit ajánlanátok a többieknek kipróbálásra.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)