Hirdetés

F1 2009 - novemberben jön PSP-re és Wii-re

|

A Formula 1 2009-es játékváltozata csak PSP-re és Wii-re érkezik, ám a 2010 már PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is.

Hirdetés

Először a kisfelbontású változat érkezik F1 2009 néven, az alábbi videó is ebből a verzióból való. Mivel a nagyfelbontású verziót is a Codemasters fejleszti, így úgy kell felfogni, hogy a "2009" jelentése "PSP és Wii verzió", a "2010" jelentése "PC, Xbox 360 és PlayStation 3 verzió".

Míg az F1 2009 idén november 20-án érkezik, addig az F1 2010 eltolódik jövő év elejére. Nem baj, Codemasters, csinosítgassatok rajta nyugodtan :). Az alábbi videóban a hétvégi, Japánban megrendezésre kerülő verseny örömére a játék Wii verziójából láthattok részletet, amint a versenyzők a Suzuka-i pályán száguldoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)