Hirdetés

F1 2010 - Első screenshotok!

|

Három kicsi, de annál mutatósabb kép került közkézre a Codemasters F1 2010 játékából!

Hirdetés

Elnézve a mostani, F1 körüli botrányt az sem kizárt, hogy jövőre kettészakad a száguldó cirkusz, és akkor sajnos a Codemasters is szorult helyzetbe kerül. Hiszen a 2010-es szezont átölelő F1 2010 előtt névváltás, teljes átdolgozás, szerződésbeli gondok a FIA-val, és még ki tudja mi minden állhat. A lényeg persze a pozitív gondolkodás!

Ha tehát 2010-ben is lesz még Forma-1, akkor nagy valószínűséggel a jövő év folyamán F1 2010 is üti a markunkat, de ez már köztudott egy ideje. Úgy tűnik, hogy a fejlesztést a valós élet huzavonái sem hátráltatják. Bizonyítéka ennek az a három kép, (hogy screesnhot vagy artwork azt mindenki döntse el maga) ami immáron közkincsnek számít. Vigyázat, forró! És utólag is bocsi a vízjelekért. :)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)