Hirdetés

F1 2010 - Így törik az autó

|

Többek között az autók törését is megnézhetjük az új F1 2010 játékvideóknak hála

Hirdetés

Nem kell szépíteni: egy vérbeli autóverseny ma már elképzelhetetlen az autók törése nélkül. Ha nem is forgácsra és csavarokra, de karcolt textúrákra, pókhálós szélvédőre és kisebb horpadásokra azért illene figyelmet szentelni a fejlesztőknek.

Mint kiváló autóverseny, az F1 2010 bírni fog a törés tulajdonságával, igaz a maga visszafogott módján, hiszen a játék szellemisége messze esik mondjuk a FlatOutétól. Leszakadó kerekek és szárnyak; nagyjából ennyivel kell majd megelégednünk. Továbbá egy videóval, ami mindezt megmutatja. Illetve illemből most azokat az F1 2010 videókat is megmutatjuk, amelyeket Ti töltöttetek föl és így nekünk már nem kell. Köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)