Hirdetés

F1 2010 - második fejlesztői napló és új képek

|

A Codemasters Birmingham csapata megosztotta velünk az F1 2010 második fejlesztői naplóját, melyben az árkád vs. szimulátor dilemmáról mesélnek. Sok játékmenet!

Hirdetés

A Codemasters bemutatta az F1 2010 második fejlesztői naplóját, és néhány új screenshot-tal is megajándékozott bennünket. A videóban Anthony Davidson korábbi tesztpilóta és a Radio Five Live szakértője, valamint a fejlesztők számolnak be az árkád vs. szimulátor dilemmáról.

Szerencsére hűek maradtak a korábbi ígéretekhez, és a fejlesztés során mindvégig kitartottak a szimulátor irány mellett, és nem a Forma-1-től meglehetősen idegen (szerintem legalábbis...) árkád vonalat erőltették. Davidson részletesen elmagyarázza, miként igyekeztek a játékot a "leginkább autentikus élménnyé varázsolni". Bizony, ezt várjuk az F1 2010-től...

"Mindig is az volt a legfontosabb számunkra, hogy az F1 2010 a szimulátorok útját járja" - mondta Stephen Hood, a Codemasters Birmingham vezető játéktervezője. "Egy valósághű szimulátort könnyebb mindenki számára játszhatóvá tenni, mint egy árkádos irányítású játékot vonzóvá tenni a szimulátor rajongók előtt. Mi az előbbit választottuk." Én pedig köszönöm.

A fejlesztői naplót a korábbiaknál jóval több játékmenet részlettel színesítették a kedvünkért. Ne hagyjátok ki! A kellemes kis képeket a galériában találjátok meg. Pontos megjelenési dátum még nincs, de valamikor szeptember környékén érkezhet meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

Szerintetek is F1 szimulátor kell a népnek?

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)