Hirdetés

F1 2010 - megvan az időpont

|

Három nappal a 2010-es Forma 1 évad első futama után, március 17-én mutatkozik be a játék adaptáció.

Hirdetés

A Codemasters egyik vezetője megerősítette a SimRacingWorld értesülését, miszerint egy hónapon belül bemutatják az F1 2010-et a sajtó képviselőinek.

A 2010-es Forma 1-es szezon játék adaptációja egész pontosan március 17-én, három nappal a valódi F1 szezon bahreini kezdete után érkezik, és természetesen minden pilóta, csapat, autó és versenypálya megtalálható majd benne. A Codemasters pár éve vette meg az F1 játékok licencét a Sony-tól, és először az F1 2009-el jelentkezett, de az kizárólag PSP-n és Wii-n érhető el. Az idei változat viszont már szerencsére PC-n, Xbox360-on és PS3-on is landolni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)