Hirdetés

F1 2010 - Nem lesz demó

|

A Codemasters szerint nem számíthatunk majd játszható demóra az F1 2010-ből

Hirdetés

Ian Webster, a Codemasters közösségéért felelős munkatársa ismerte el, hogy nem terveznek demót kiadni az F1 2010-ből, megjelenés előtt.

Webster elsősorban a szűkös időkeretet okolja a döntés miatt, amiben közrejátszik még a sportág komoly licenceinek problémája. Hiszen egy ilyen játékban az utolsó textúráért is szigorú licenc-megállapodásokat kell kötni, így ezekből egyes dolgokat a demó kedvéért kiválogatni és kidobni, anélkül, hogy kicsúsznánk az időből nem lehet. Az időkorlátos próbaverzió lehetősége persze még mindig ott áll, de ezt az ötletet a vezető dizájner gyorsan elvetette. Elmondása szerint a munka végeztével gyakorlatilag azonnal az F1 2011 fejlesztésébe vetetik bele magukat, ezért emiatt sincs idő demót készíteni az F1 2010-hez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)