Hirdetés

F1 2011 Mercedes Games Com Footage

|

úgy látszik, minden napra jut egy F1 2011 videó - nem is baj, van mit nézni rajta.

Hirdetés

Sokak kedvence még mindig Michael Schumacher, aki ugyan a versenyeket már nem nyeri halomra, viszont még mindig az egyik legagresszívebb versenyző a felmérések szerint.

Talán az autó is tehet róla, hogy Michael nem végez a dobogó legtetején, avagy a mezőny élén, mindenesetre az alábbi videóban Michael Schumacher F1-es Mercedesében utazunk majd az Abu Dhabi pályán megnézve hogyan is dolgozták ezt fel az F1 2011 készítői. S hgoy miért pont a Mercedes volt akkor a demóban? Nézzük csak a Mercedes melyik ország büszkesége is? És hol is történt megrendezésre a Games Com? Ha Madridban lett volna, tuti Alonso Ferrarijával mentek volna...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)