Hirdetés

F1 2011 szeptemberben

|

A Forma-1 rajongói örülhetnek, mert idén sem hagyja pihenni őket a Codemasters. Szeptemberben érkezik az F1 2011.

Hirdetés

2011. szeptember 23-án jelenik meg PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra az F1 2011, adta hírül a Codemasters. A holnap Magyarországon is debütáló Nintendo 3DS-re, valamint a Sony-féle NGP-re írt változatok még nem kaptak megjelenési dátumot.



A Codemasters birminghami stúdiója által fejlesztett F1 2011 az EGO Engine 2.0-ás változatát használja, s az idén nevezett 12 csapat 24 pilótája és járgánya kivétel nélkül rajtrácshoz fog állni benne. A húsz futamosra tervezett szezon már a vadonatúj indiai Jaypee Group Circuit futamát is magába foglalja.

A rajongók a szokásos fejlesztések (grafika, hangok, irányítás, MI) mellett vélhetően az új osztott képernyős módnak is örülni fognak.
A játékról egyelőre csak a dobozképet hozta nyilvánosságra a Codemasters, se ingame képet, se videót nem tudunk mutatni nektek.

Aki kérdéseket tenne fel a fejlesztőknek, az alábbi videóban elhangzottaknak megfelelően járhat el.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)