Hirdetés

F1 2012 - Championship Mode

|

A Codemasters ma egy új játékmódot jelentett be F1 2012 című Forma-1-es játékához.

Hirdetés

A játék előző évi verziójáról, az F1 2011-ről itt olvashatjátok értékelésünket.  Ahogy az F1 fejlődése sem áll meg (rengeteg az új szabály és az új fejlesztés) úgy a játékot is fejlesztik, érkezik majd az F1 2012.

A Championship Modeban a jelenleg versenyző hat bajnokhoz kapcsolódó szcenáriókban kell hajtanunk - mind a hatan részesei lesznek a kihívásnak, ha egyiküket legyőztük, jöhet a többi. 

Az első kihívás például Kimi Räikkönenhez kapcsolódik. Kimi csapattársaként kapcsolódunk be Spa Francorchampsban. Épp kerékcsere után vagyunk, míg az egész mezőny elhasznál gumikon hajt. Három kör van hátra a versenyből, magunk mögé kell utasítani a tömeget, majd utólérni és legyőzni Kimit - ekkor juthatunk csak tovább. 

Az F1 2012 szeptemberben jelenik majd meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)