Hirdetés

F1 2012 - indul a szezon

|

A Codemasters Racing tekintettel arra, hogy ma jelenik meg a legújabb Forma-1 játék, kiadta annak megjelenési trailerét.

Hirdetés

Tegnapi cikkünkben olvashattatok arról, hogy az F1 2012 tulajdonképpen mindenkinek szól függetlenül attól, hogy szeretjük-e a sportágat vagy sem.

Természetesen nem árt, ha valamennyire vonzódunk a versenyjátékok felé, egy csak és kizárólag FPS-ekre szakosodott játékos valószínűleg kevesebb örömet lel majd benne. Ha nem vagytok biztosak abban, hogy érdemes "tennetek egy próbakört" az F1 2012-vel, akkor tekintsétek meg az alábbi, igen meggyőző trailert, vagy töltsétek le a Steamen, Xbox Live-on és PlayStation Networkön egyaránt elérhető demót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)