Hirdetés

F1 2013 - nem lesz online pass

|

A Codemasters bejelentette, hogy nem lesz online pass a F1 2013-ban. Vajon a többi játék is megszabadul az éves bérlettől?

Hirdetés

A fejlesztőcég nem erősítette meg, hogy teljesen felhagynak-e az online pass rendszerével, de eddig biztató a nyilatkozatuk.

„Mostanában átgondoltuk az egész VIP pass akctivációs rendszert, és úgy döntöttünk, hogy nem használjuk fel a F1 2013-ban és a F1 2013: Classic Edition-ben sem”- mondta a Codemasters képviselője.

„Nem tesszük kötelezővé a multiplayer funkció aktiválását a játékosoknak a VIP Pass kód használatával, és nem tervezünk alternatív fizetős rendszerekkel helyettesíteni a VIP Pass rendszert, amikor megjelenik a játék októberben.”

A Codemasters 2011 óta használja az online pass szisztémát, talán ennyi elég is volt belőle akkor nekik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)