Hirdetés

F1 2013 - Niki Lauda autójával

|

Az 1976-os Ferrari 312T2 is vezethető lesz az októberben érkező F1 2013-ban, de nem mindenki tuda majd vele körözni a pályán.

Hirdetés

Annak, hogy a Hajsza a győzelemért című filmben is látható, Niki Lauda által vezetett Ferrari 312T2 volánja mögé ülhessünk, csak egy apróságot kell megtenni.

Az autó letöltéséhez a RaceNeten kell regisztrálni, és miután ezt megtettük, Time Trial módban mehetünk vele. Nem ez lesz az egyetlen klasszikus jármű az F1 2013-ban, mint azt az alábbi videóban is láthatjátok. Az F1 2013 Classic Editionben a nyolcvanas, kilencvenes évek autói is helyet kaptak, köztük a Williams, a Lotus és a Ferrari gyártmányai. A sorőrök között a legendás Mario Andretti, Nigel Mansell, Emerson Fittipaldi és Gerhard Berger is szerepel. A játék PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra jelenik meg október 4-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)