Hirdetés

F1 2014 bejelentés - még ez sem a Forma-1 új generációja (videó)

|

A Codemasters sorozata idén is folytatódik, azonban még idén sem játszhatunk Forma-1 játékkal PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben a Codemasters megígérte, hogy bár az F1 2013 nem jön újgenerációs konzolokra, az F1 2014-et már biztosan elkészítik Xbox One-ra és PS4-re.

Nos, mint az a mostani bejelentésből kiderült, az F1 2014 szintén csak PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra jelenik majd meg. Na de az F1 2015... Erre térjünk vissza jövőre.

A Codemasters annak ellenére, hogy a grafikát nem tekeri feljebb, sok változást eszközöl. Egyrészt mielőtt bármilyen segítséget bekapcsolna, a játék elemzi, hogy mennyire vagyunk ügyesek, és ennek megfelelően igazítja a beállításokat. Bővítik a scenario módot, bekerül a Very Easy nehézségi szint, és életbe lépnek a Forma-1-ben alkalmazott új szabályok is. A videó ezeket nyilván nem mutatja be, de legalább láthatjuk, hogy a játék szép lesz.

Az F1 2014 október 17-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)