Hirdetés

F1 2015 megjelenés - csúszni fog a rajt

|

Nem fognak örülni a Forma-1 rajongók a Codemasters döntésének, de sajnos úgy tűnik, hogy mégsem júniusban fog megérkezni az F1 2015.

Hirdetés

Most már hivatalos: a Codemasters által kalapált száguldó cirkusz csúszik, bár szerencsére nem kell attól tartanunk, hogy idén F1 2015 nélkül maradunk.

Meglepődtünk volna, ha több hónapos késésről számolnak be a fejlesztők, de szerencsére nem erről van szó. A Codemasters úgy döntött, hogy szükségük van még egy hónapra a játék csiszolásához, ezért nem június 12-én, hanem egy picivel később, július 10-én rajtolnak majd el az istállók autói

Arra ugyan nem kaptunk választ, hogy pontosan mi az oka a halasztásnak, de ha ez kell ahhoz, hogy minél kevesebb hibával jelenjen meg a játék, akkor hajlandók vagyunk várni még egy kicsit. Meg hát amúgy is divat már ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)