Hirdetés

F1 2015 - kiszivárogtak az első képek

|

Az internet részévé váltak a F1 2015 legelső fotói, a Codemasters következő versenyjátéka már tényleg a jelenlegi generációs platformokra fókuszál majd.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Codemasters még a F1 2015 hivatalos bejelentését sem ejtette meg, nyílt titokként kezelendő, hogy készül a következő epizód, amelyből felbukkant a világhálón a legelső bizonyíték is pár fotó képében.

Az F1 Game Memes csapata mutatta be a F1 2015 első látnivalóit, illetve részleteit, amelyek valószínűleg egy prezentációból származnak. Bár a képekből a silány minőségük miatt nem sok mindent lehet leszűrni, az mindenképpen kivehető, hogy a F1 2014-hez képest sokat fejlődött a látvány, ráadásul a nem hivatalos infók szerint PlayStation 4-en 1080p felbontásban, 45-55 fps-sel száguld a jelenlegi verzió. Persze még rengeteg optimalizálás van hátra, a cél a 60 fps elérése, várhatóan minden platformon. Ezenkívül kiderült, hogy a F1 2015 már idén nyáron debütálhat, tartalmazni fogja a teljes 2014-es szezont és egy válogatást is az idei modellekből, amiket a későbbiek folyamán állítólag frissítésekkel bővítenek majd.

Várjuk a Codemasters reakcióját a kiszivárgott képekkel kapcsolatban. Ti mit vártok a F1 2015-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)