Hirdetés

F1 2015 - gondok vannak a PC-s változattal, reagált a Codemasters

|

Az F1 2015-re úgy sem jutott elég idő, hogy a megjelenést egy hónappal eltolta a brit kiadó, a szenvedő alany pedig sajnos ezúttal is a PC-s változat lett. Lehet, hogy a Codemasters túl kicsi lett az F1-es licenc kihasználásához.

Hirdetés

A Codemasters annak ellenére is évente kiprésel egy F1-játékot a birminghami stúdiójából, hogy a csapat komoly létszámcsökkentésen esett át, és valószínűleg ezt sínylette meg az F1 2015 is. Nem elég, hogy a megszokott karrier-mód hiányáról például csak a megjelenés előtti napon értesültünk, mint kiderült, a PC-s változat sincs igazán jó állapotban.

A játék Steam-oldalán sokan nem csupán a korábbi játékokban szereplő, de az új változatból kimaradó feature-ök miatt írnak negatív értékeléseket (az esetek 69 százalékában) a legújabb F1-játékról, hanem rengetegen panaszkodnak az Arkham Knight elhanyagolt portjához hasonlóan rossz teljesítményre, és a játék sokszori összeomlására. Emellett az irányítással kapcsolatos, rendkívül változatos bugok is nehezítik a versenyezni vágyók dolgát. A Codemasters a közösséggel foglalkozó munkatársa mind a Steamen, mind a Redditen igyekezett megnyugtatni a rajongókat, hogy nagyon is tudnak a problémákról, és megpróbálják minél gyorsabban helyrehozni az F1 2015 hibáit.

Ti próbáltátok már a játékot PC-n? Tapasztaltátok a hibákat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)