Hirdetés

F1 2016 - PS4 Pro frissítést kaphat

|

A Codemasters nagyon izgatott a PlayStation 4 Pro plusz teljesítményével kapcsolatban, ez pedig jó hír lehet azoknak, akik beszerezték a F1 2016-ot.

Hirdetés

A nyár végén jelent meg a Codemasters Formula 1-es sorozatának legutóbbi kiadása, a F1 2016, amely többek között egy minden eddiginél részletesebb karriermódot tartalmaz. 

Azóta viszont már gazdagabbak lettünk egy PlayStation 4 Pro bejelentéssel, amely nem csak minket, de a Codemasters fejlesztőit is felcsigázta. A csapat elárulta a Videogamernek, hogy nagyon izgatottak a PS4 Pro extra teljesítménye miatt és már vizsgálják annak a lehetőségeit, hogy miképpen tudnák ezt hasznosítani a F1 2016 esetében. Persze konkrétumokkal még nem szolgáltak, csupán annyit tettek hozzá a nyilatkozathoz, hogy amint van valami bejelenteni valójuk, azt meg fogják osztani a közösséggel. 

Olyan már megjelent játékok kapnak grafikai frissítést, mint a Deus Ex: Mankind Divided, így bizonyára a Codemasters is meg fogja tudni oldani a dolgot a rajongók érdekében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)