Hirdetés

Ismét klasszikus versenygépekbe pattanhatunk az F1 2017-ben

|

Augusztusban érkezik az F1 2017, a Codemasters pedig ismét megadja a lehetőséget, hogy a száguldó cirkusz legendás éveiből vezessünk egy-egy autót.

Hirdetés

Ugyan kissé szűkszavúan, de a Codemasters bejelentette, hogy nem csak ralis sorozatukat folytatják, hanem a Forma-1 hivatalos licence alapján nyáron megérkezik az F1 2017 is. A játék PC-n PS4-en és Xbox One-on rajtol el augusztus 25-én, de nem csak az idei bajnokság feldolgozása miatt lesz majd érdemes beszereznie a rajongóknak.

Hirdetés

Az F1 2013 után az idei epizódban visszatér a klasszikus autókkal való versenyzés lehetősége, ami úgy tűnik, az egyik kiemelkedő újdonság lesz idén. A Codemasters 12 híres modellt ígér, ezek közül mutattak meg hármat az F1 2017 első trailerében és hivatalos képein. Így kiderült, hogy Ayrton Senna és Alain Prost 1988-as McLaren-Hondája mellett a 19-ből 15 versenyen győzelmet arató Ferrari F2002 és Adrian Newey 1992-es tervezése, a Williams FW14B is játszható lesz.

Hogy a játékmenet vagy a prezentáció szempontjából milyen újdonságokra számíthatunk, azt egyelőre nem árulta el a Codemasters, de a magyar nyelvű leírás szerint "még mélyebb, 10 évre kiterjedő karrier móddal, új, még változatosabb bajnokság móddal és több új funkcióval, mind online, mind offline, az F1 2017 minden idők legteljesebb és legizgalmasabb F1 videojátéka" lesz. Majd meglátjuk.

Ti hogy tervezitek, beruháztok az idei részre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)