Hirdetés

Hivatalosan is jön az F1 2018, megjelenési dátumot is kaptunk

|

Nem vagyunk nagyon meglepve, de jó biztosra tudni.

Hirdetés

A Codemasters és a Deep Silver menetrendszerűen szállítják az F1 sorozat következő részét. Az F1 2017 egyáltalán nem volt rossz, és tökéletes alapot épített a folytatásnak. 

Hirdetés

A Codemastersnek nincsenek különösebben nagyobb tervei, inkább csak a tavalyi epizód lehetőségeit és funkcióit finomítaná és bővítené a következő részben. A franchise vezetője, Paul Jeal elárulta, hogy egy, a rajongók által régóta várt lehetőséget vissza fognak hozni, de hogy konkrétan miről is beszélt, azt nem árulta el.

Egyelőre semmilyen konkrétumot vagy látni valót nem kaptunk, de megjelenési dátumot már igen. Az F1 2018 a tervek szerint idén augusztus 24-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)