Hirdetés

F1 2018 - új trailerrel hangolódunk a rajtra

|

A jövő hét vége felé jelenik meg az F1 2018, addig még egy videóban mutatja meg a Codemasters, milyen lesz a hangulat az idei részben.

Hirdetés

A héten ugyan még pihen a Forma-1 mezőnye, a pilótapiacon történő mozgolódásnak hála felpezsdült az élet a sportág körül. Akik pedig a versenyzést nem csak nézni szeretik, hanem virtuálisan is szívesen űzik, azokra még több izgalom vár az elkövetkezendő hetekben. Az F1 2018 megjelenéséig már egy hét sincs hátra, addig pedig egy újabb trailerrel hangolódhatunk a startra.

Hirdetés

A legújabb kedvcsináló ugyan elég rövid, de így is számos idei fejlesztést megvillantanak benne a készítők: a visszatérő interjúk mellett láthatjuk, hogyan néz ki belső nézetből a glória, akár elrejtjük a középső tartóelemet, akár meghagyjuk a hitelesség érdekében. De a videón láthatjuk azt is, hogyan pattognak az F1 2018 új felfüggesztés-szimulációját használó autók, vagy épp csúsznak keresztbe a vízen, sőt, az idei német nagydíjhoz hasonlóan egy teljesen száraz pályán esőgumit használó autó is feltűnik valamiért.

Ami a legfontosabb, hogy az F1 2018 jövő pénteken, azaz augusztus 24-én jelenik meg, így még hat napot kell várnunk, hogy a trailerek nézése helyett mi magunk is szabadjára engedhessük a lóerőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)