Hirdetés

Itt vannak az első képek az F1 2018-ból

|

A szágudó cirkusz ismét visszatér, és a jelek szerint szebb lesz mint valaha.

Hirdetés

A Forma 1 hivatalos játéka, a 2018 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP (mi maradjunk inkább az F1 2018-nál) alig több mint másfél hónap múlva jelenik meg. Az augusztus 24-i rajtig még van egy kis ideje a srácoknak, de jelek szerint ezt nem a grafika polírozására fogják fordítani.

Hirdetés

A nyilvánosságra hozott képek alapján a játék kifejezetten mutatós, és a rajongók örömére megújul a karrier mód, amivel minden eddiginél mélyebben beleláthatunk majd a Forma 1 világába. Nem elég tehát a pályán belül teljesítenünk, a box utcában és az interjúk során is ott kell lennünk fejben, így minden eddiginél több kihívás vár ránk. Maga a játék így fog kinézni:

A megjelenés augusztus 24-én esedékes, addig még bizonyára kapunk legalább egy trailer, de ha rám hallgattok, inkább kettőt. Nektek hogy tetszik az F1 2018?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)