Hirdetés

Ingyenesen játszható az F1 2019 a következő néhány napban Steamen

|

Ha már mind otthon ragadtunk, és nem lesz a tévében Forma-1, akkor legalább némi laza virtuális versenyzéssel elüthetjük az időnket.

Hirdetés

Az F1 2019 egy meglehetősen tisztességes folytatása lett a sorozatnak, a rajongói megkaptak tőle mindent, amit akartak, ideértve az F2 játékmódot is. Persze ezt az állításunkat most ingyen felülvizsgálhatjátok, mivel a móka ingyenesen játszható egészen március 18-ig. Vegyétek úgy, mint egy ingyenes hosszú hétvégét a versenypályán, de ez csak a Steam tulajdonosoknak jár.

Hirdetés

Ahogy az már az ingyenes időszakoknál megszokott, minden eredményeteket megtarthatjátok, és ha úgy döntötök, hogy véglegesen bezsákoljátok, akkor onnan folytathatjátok, ahol abbahagytátok. A játék most le is van akciózva, így nem kell túl mélyre nyúlnotok a zsebeitekben a kasszánál.

Az F1 2019 tavaly nyáron jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A sajtó átlagosan 9 pont körüli átlagot adott rá, és a közönség Steam értékelései is meglehetősen pozitívak, szóval egy próbakört megérhet, ha eddig nem adtatok neki esélyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)